Boalts Bröd söker Bageriarbetare

Boalts Bröd söker Bageriarbetare

Nu söker vi en person till vår produktion med lite varierande arbetsuppgifter med framför allt städning i bageriet men även väga upp och blanda degar, plocka deg och passa ugnarna. Men även kunna hoppa in extra vid sjukdom och semester. Om du tycker detta låter intressant så skicka in en ansökan.

Tjänsten är till en början ½ tid men kan bli mer och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Kvalifikationer:

Den vi söker ska i första hand vara en positiv person som är punktlig och har lätt för att samarbeta. Vidare är du självgående med blick för vad som behöver göras så att du ligger steget före samt god fysik eftersom arbetet innebär en del tyngre lyft. Om du har vana av att arbeta med livsmedel är meriterande men ej nödvändigt då vi lär upp vår personal själva.

Ansökan
Är du den vi söker?
Sista ansökningsdag 2020-12-14

I din ansökan vill vi ha följande 3 saker:
- Ditt personliga brev
- Ditt CV
- Referenser från tidigare arbetsplatser
Mer info
Område Sölvesborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.boaltsbrod.se
Sista ansökningsdag 14 dec 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Boalts Bröd är ett mindre industribageri specialiserat på tillverkning av smörgåstårtbottnar och Landgångsbröd med en stadigt växande efterfrågan.
Utöver denna nischade produktion tillverkas även andra brödprodukter.
Smörgåstårtan är en maträtt utav tradition och har mättat många magar under sina mer än 50 år på menyn. Trender kommer och går men smörgåstårtan består.
Bageriet grundades 1939 och är idag beläget i Sölvesborg sedan januari 2015 och med administration i Trelleborg.

Boalts Bröd´s produkter säljs över hela landet samt även en del på export och omsätter drygt 20 mkr. Vi har för närvarande 7 årsanställda. Vi är ett certifierat företag enligt BRC så i produktionen ställs höga krav på livsmedelssäkerhet, hygien, god hälsa och speciellt anpassade arbetskläder. Det krävs att du följer våra hygienregler och att du är snus och rökfri.

Som medarbetare hos oss på Boalts Bröd är det viktigt att du trivs i mötet med andra människor samt att du klarar av arbeta under ganska högt tempo. För att trivas och klara ditt jobb på bästa sätt ser vi att du är positiv, framåt och kan ta egna initiativ.

Är du en av oss?