Hoppa till innehåll
Wellkept AB logotyp

ERFAREN BILVÅRDTEKNIKER SÖKES TILL WELLKEPT AB

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
ÄR DU VÅR NYA MEDARBETARE?

Just nu söker vi på Wellkept en erfaren bilvårdstekniker till vårt växande team! Wellkept är ett seriöst bilvårdsförestag som startade upp 2003 och har sedan dess arbetat med allt från privatkunder till bilföretag så som Bavaria och Bilia. Vi är anslutna till Transportarbetarförbundet vilket betyder att alla våra anställda har avtalsenliga löner och villkor. Detta är en självklarthet för oss men något som tyvärr inte är så vanligt i vår bransch.

Vi letar efter dig som:
-Är en positiv och nyfiken teamplayer
-Har tidigare erfarenhet av bilvård
-Kan vara självgående och initiativtagande
-Har körkort
-Är svensktalande
-Kan börja arbeta omgående

Lite om tjänsten:
-Avtalsenlig lön
-Sex månaders provanställning som sedan övergår till tillsvidareanställning.
-Tjänsten är en heltidstjänst och arbetstiderna är kl. 08:00-17:00, måndag-fredag på vår enhet i Solna.

Är DU den vi söker? Är du redo för nya utmaningar på en trygg arbetsplats med schyssta villkor? Sök tjänsten redan idag genom att maila ditt CV till jobb@wellkept.se! Vi ser fram emot att höra från dig!
Wellkept AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juli 2024 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wellkept startade upp 2003 i Bilprovningens gamla lokaler i Haga Norra. Sedan dess har vi arbetat med alla typer av bilvård, framför allt med privatkunder men även med bilföretag som Bavaria och Bilia.

Sedan 2006 finns vi i Solna Business Park och bland våra företagskunder här kan vi nämna COOP, ICA, Unilever, Arvid Nordqvist, Trafikverket och Cloetta.

Vi är anslutna till Transportarbetarförbundet vilket innebär att all vår personal har avtalsenliga löner och andra viktiga arbetsvillkor. Det är tyvärr inte särskilt vanligt i vår bransch.