Business Controller till Cabonline

Business Controller till Cabonline

Vill du bli en del av ett framgångsrikt och snabbväxande transportbolag? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Business Controller till vår kund Cabonline. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos vår kund Cabonline.

Om rollen

I rollen som Business Controller på Cabonline axlar du huvudansvaret för några av bolagets regioner och dess intäkts- och kostnadsanalys. För dessa regioner är du dessutom ansvarig för budget, forecasts och rapporteringen inom koncernen. Du genomför även analyser av olika KPI:er och business case. Som Business Controller agerar du även ekonomiskt bollplank gentemot regionchefer.

Din profil

Vi söker dig som har en kandidat- eller magisterexamen inom ekonomi. Du har minst två års erfarenhet inom Business Control och är skicklig i Excel. Därtill ser vi gärna att du har erfarenhet av något BI-verktyg. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift.

Som person är du strukturerad och noggrann, med ett öga för detaljer. Du har en förmåga att tänka både operativt och strategiskt i en arbetsmiljö som präglas av ett högt tempo. Därtill förutsätter vi att du är självgående med en fallenhet att identifiera prioriteringar inom ditt område. Utöver det är du social och kommunikativ!

Sök rollen redan idag!

Denna rekrytering sker i samarbete med oss på Vindex. Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på vindex och ange referensnummer JKBC2052. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kolm (josefine.kolm@vindex.se, 070-811 32 32) vid fler frågor kring rollen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.vindex.se/
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Cabonline

Cabonline vill underlätta människors vardag genom att erbjuda bilburna transporttjänster som är pålitliga och tillgängliga. Med hjälp av digitala lösningar, kundfokuserad service och tillgänglighet erbjuder Cabonline resurseffektiva transporter. Cabonline är marknadsledande på den nordiska marknaden med flera välkända taxivarumärken i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Cabonline erbjuder varumärkesidentitet, infrastruktur, service och bokningslösningar för transportörer och kunder. Cabonline erbjuder både publika transporter, B2B (affärssegment) och B2C.

Cabonline grundades redan 1989, då under ett annat namn och verkade främst utanför Stockholm. Idag, ca 30 år senare, har företaget vuxit till närmare 4800 anslutna bilar och tillväxtresan har bara börjat.