Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Mätvärdesoperatör till Vattenfall i Solna

Ansök nu
Är du tekniskt lagd och kan hantera stora mängder information? Är du en självgående och ansvarsfull problemlösare? Då söker vi dig! Vattenfall letar nu efter fler mätvärdesoperatörer till sitt huvudkontor i Solna. Välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten

Vi söker nu mätvärdesoperatörer till Vattenfalls verksamhet som mäter förbrukad energi hos kunder och hanterar mätrelaterade avvikelser i våra interna system och hos kunderna. Som mätvärdesoperatör ansvarar du för att beställa och administrera mätningsrelaterad infrastruktur, säkerställa att mätdata och information om mätare är uppdaterad och korrekt i våra system, samt aktivt bidra till att utveckla och förbättra mätinsamlingsprocessen. Uppdraget är av "Backoffice"-karaktär. Det är tekniskt och administrativt och kräver att man självständigt kan se till att hantera sina uppgifter.

För att trivas och sedermera lyckas i rollen tror vi att du som söker gillar att jobba i en omväxlande miljö med mycket problemlösning. Du är självständig på din väg mot uppsatta mål. En god förmåga att kunna samarbeta med andra och vara flexibel när det behövs är även viktigt i denna roll.

Om dig

Krav:
  • God vana av att arbeta i olika IT-system och har lätt för att lära dig nya system
  • Minst gymnasieexamen inom teknik, el, eller liknande
  • Förmåga att uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift
  • Strukturerad och noggrann i ditt arbete
Meriterande:
  • Erfarenhet av mätinsamling eller mätvärdeshantering
  • Erfarenhet från elkraftsbranschen.
  • Kunskap av affärssystemet SAP
Vi värdesätter dina personliga egenskaper och tror att du som söker har en positiv inställning och är lösningsorienterad. Du är också självgående och ansvarsfull, och har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt.

Övrigt

Placeringsort: Solna

Typ av anställning: konsultuppdrag med chans till förlängning

Tjänstgöringsgrad: heltid 100%

Om Vattenfall

Vattenfall Eldistribution AB distribuerar el till hushåll, företag och samhälle - dygnet runt året om. Vårt elnät är över 12 000 mil långt och vi distribuerar el till nästan 900 000 kunder. Vi bygger, driver, underhåller och investerar i vårt elnät för att du som kund ska få en tillförlitlig leverans. Vattenfall Eldistribution är ett av Sveriges 170 elnätsföretag och eldistributionen bedrivs inom lokala monopol. Anledningen till att det är monopol är att det skulle bli för dyrt att bygga och driva parallella elnät. Bor du i Vattenfalls nätområde är du hänvisad till oss men du väljer själv vilket elhandelsbolag som du vill köpa elen från.

Besök gärna Vattenfalls konton på Linkedin, Facebook och Instagram eller gå till https://www.vattenfalleldistribution.se/ för att få reda på mer om dem och deras arbete.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Adrian Runsten via e-post: adrian.runsten@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Kontaktperson
Adrian Runsten
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare