Hoppa till innehåll
Tritech Solutions logotyp

Ekonomiansvarig till Tritech Solutions

Ansök nu
Är du en ansvarsfull, kommunikativ och prestigelös person?
Har du en bred kompetens inom redovisning?
Lockas du av en självständig redovisningsroll med koncernrapportering?

Då kan du vara den ekonomiansvarige vi söker till Tritech Solutions AB!

Vad får dig att trivas hos uppdragsgivaren

Du får en stor variation i arbetet och en nyckelroll i ett snabbt växande mycket lönsamt företag. Rollen har en hög nivå av frihet under ansvar och stor möjlighet att påverka dagligt arbete. Tritech har en platt organisation med högt i tak, humor och hög energinivå.

Beskrivning av tjänsten

I din roll som ekonomiansvarig har du helhetsansvar för företagets ekonomi- och lönehantering. Du kommer att arbeta med bokslut, koncernrapportering, löpande redovisning / bokföring och löner. Du arbetar nära och rapporterar till företagets VD samt koncerncontrollern inom Addtech Automation. Du kommer att arbeta i ett tight och målorienterat team med högt i tak och hög servicenivå mot våra kunder som en av våra viktigaste ledstjärnor.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Bokslut och koncernrapportering
  • Finansiella analyser
  • Löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra
  • Skatter och obligatorisk rapportering till myndigheter
  • Betalningar och kassaflödesanalys
  • Löneadministration
Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial ekonomisk utbildning. Vi tror att du har minst två års erfarenhet som ekonomiansvarig eller minst fem års erfarenhet av redovisning och vill ta nästa steg i karriären som ekonomiansvarig. Du har en helhetsförståelse för ett bolags redovisning och behärskar det löpande ekonomiarbetet med bokföring, bokslut, och finansiella rapporter.

Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Pyramid. Vi förutsätter att du har en god kunskap i svenska och engelska i tal och skrift. Det är också meriterande, men inget krav, med erfarenhet från en teknikhandelsverksamhet.

Du är självständig och trivs i en bred roll där du får ta stort eget ansvar. Du är en lagspelare som uppskattar en central roll i företaget. Du är serviceminded, social och kommunikativ. Du är van att jobba som bollplank och har en god ekonomisk känsla. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt intresserad av resultatuppföljning.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Tritech Solutions med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson, 0733-84 20 22. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev där du motiverar varför du söker rollen.

Om den här rollen inte känns rätt men du är öppen för nya möjligheter så hör gärna av dig till ansvarig rekryterare.

Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
Mer info
Kontaktperson
Magnus Nilsson
Telefon
Email
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Tritech Solutions är ett snabbväxande företag som levererar standardprodukter och kundanpassade lösningar inom området embedded och industriell IoT till svensk och nordisk industri. Vi arbetar med produkter från partners som är marknadsledande inom sina områden och erbjuder även olika värdeadderande tjänster, från support och systemkonfiguration till systemutveckling.

Tritech ingår i Addtech-koncernen (noterat på Stockholmsbörsen OMX Large Cap) och omsätter ca 90 MSEK. Tritechs kontor, där du arbetar med ett 10-tal kollegor, ligger i Solna Strand.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare