Hoppa till innehåll
Transtema Network Services logotyp

Installationsingenjör till branschledande Transtema!

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas inom informations- och kommunikationsteknik? Har du tidigare arbetslivserfarenhet från projekteringsarbete? Då har vi tjänsten för dig!

Transtema Network Services söker nu efter Installationsingenjörer till deras kunds sajter i Kista och Rosersberg. Det är en tekniskt utvecklande roll där du får du möjlighet att lära dig en framtidsbransch och samtidigt bli en del av Sveriges ledande företag inom kommunikationsnät. Varmt välkommen med din ansökan!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till amanda.sanden@pn.se

Information om tjänsten
Transtema Network Services är ett företag som erbjuder teknik- och konsulttjänster inom nätverksinfrastruktur. De specialiserar sig på att leverera lösningar och support inom områden som nätverksdesign, installation, driftsättning och underhåll. Transtema har fått ett ökat ansvar i att driva sin kunds ICT-Center på flera sajter runt om i Sverige. Där deras ansvar innefattar att säkerställa en fungerande installationsmiljö för sin kund. Kunden är ett världsledande företag inom 5G.

Du erbjuds
 • Möjligheten att arbeta i ett av branschens största bolag i en långsiktig och trygg tjänst
 • Mycket bra utvecklingsmöjligheter inom IT då bolaget satsar på sin personal långsiktigt
 • En plats i ett team med riktigt drivna personer där man respekterar och hjälper varandra
Arbetsuppgifter
I rollen som Installationsingenjör tillhör du Transtemas ICT-team och kommer att arbeta på kundens datacenter i Kista eller Rosersberg. Din arbetsdag kommer vara varierande och innefatta uppgifter såsom:
 • Skapa installationsunderlag i IT/Telekom-miljöer
 • Planera portallokering och kabelkonfiguration
 • Optimera och planera installationspositioner
 • Dokumentation i IT/Telekom-miljöerna
Vi söker dig som:
 • Har en avslutad teknisk gymnasieutbildning
 • Har arbetslivserfarenhet från projektering
 • Har ett gediget teknikintresse
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har en god datorvana
Det är meriterande om du har arbetat som projektör och/eller installationsingenjör i ICT-Datacenter

Utöver detta tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Transtema. Vi värdesätter framför allt din vilja och motivation att utvecklas och lära dig nya saker. Du trivs med att arbeta i grupp och är en lagspelare som kan samarbeta effektivt och kommunicera väl med andra. Vi ser även att du kan ta egna initiativ och är kvalitetsmedveten i ditt arbete.

Observera att bakgrundskontroller kommer att genomföras som en del av anställningsprocessen och att slumpmässiga drogtester kan komma att utföras.

Start: Hösten 2024

Kontakt: Amanda Sandén

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#tekniker #ICT #nätverk #hårdvara #installation #fiber #el #datacenter
Transtema Network Services logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!