Hoppa till innehåll
Toyota Material Handling logotyp

Regionskoordinator till Toyota Material Handling

Publiceringsdatum
10 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Evelina Thimper
Email
Telefon
Ansök nu
Ditt uppdrag

Som Regionskoordinator är du ansvarig för att koordinera, följa upp och samordna serviceteknikernas aktiviteter när det gäller underhåll och reparation av truckar hos våra kunder runt om i landet. Du kommer att dagligen hantera ärenden från kunder via telefon och mail och fungera som den samordnande länken mellan våra servicetekniker och kunden för att säkerställa att kundens behov blir lösta.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Stötta kunder både via telefon och mail samt stödja ditt team av tekniker med administrativa delar
  • Boka in reparationsarbeten hos kund, i takt med att kunden inkommer med ärenden
  • Schemalägga underhållsarbete framåt
  • Omplanera arbetet vid sjukdom och semester, samt vid akuta behov hos kund
  • Ansvara för att teknikern genomför sitt uppdrag hos kunden och att arbetet utförs av högsta kvalitet
  • Stödja processen av feedback från kunder på ett professionellt och effektivt sätt
Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet från kundservice alternativt från callcenter, där du arbetat med både telefonen som redskap samt administrativt. Du är van att arbeta kundnära och har god vana av att arbeta i olika affärssystem.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter parallellt, du är flexibel och prestigelös i ditt arbetssätt och har ett naturligt fokus mot kunden. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en framåt och målinriktad person som gillar ordning och reda. Du har ett stort kundfokus och har ett affärsmässigt tänk, där du arbetar aktivt med att få en nöjd kund.

Du erbjuds

Toyota Material Handling erbjuder dig en intressant tjänst hos ett stabilt bolag som ser till medarbetarnas utveckling framåt. Rollen som regionskoordinator är både utmanande och spännande där du får arbeta med trevliga arbetskamrater med en positiv stämning och mycket humor. Toyota Material Handling är en arbetsplats i ständigt förbättringsarbete, där dina idéer och åsikter räknas!

Kontoret är beläget i trevliga lokaler i Solna Gate - med tillgängligt gym, gruppträning och simbassäng i samma byggnad.

I denna rekrytering samarbetar Toyota Material Handling med Jurek. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Felicia Pettersson felicia.pettersson@jurek.se eller Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se


Om verksamheten


Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 450, varav drygt 250 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Vårt svenska huvudkontor ligger i Solna.

Sökord: administratör, kundtjänst, callcenter, koordinator, administration, support, service,
Toyota Material Handling logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Fler jobb från samma arbetsgivare