Hoppa till innehåll
The Place AB logotyp

Transport Manager till Getinge

Nu söker vi en Transport Manager till Getinge som har sitt trevliga kontor i Solna Business Park. Du tillhör Supply Planning-avdelningen och ansvarar över transportplaneringen av flertalet leveranser och kontakt med transportörerna. På daglig basis arbetar du med uppdateringar av transportfiler till Solna och Getinges lager i Holland och följer upp transportkostnader månadsvis. Du bokar transporter och följer upp försändelser. Du ansvarar även för kritiska transporter och har hand om farligt gods och godkänner transportfakturor. Du rapporterar in transportskador och har kontakt med försäkringsbolag och transportörer gällande dessa ärenden samt arbetar med tullhantering.

I rollen som Transport Manager hos Getinge har du många olika kontaktytor, både inom och utom företaget. Du ansvarar även för support för Order Management och övriga avdelningar med transporter (inbound/outbound). För att trivas i den här rollen behöver du ha god erfarenhet inom logistik och transportbranschen samt vara van vid att arbeta i en serviceinriktad och lösningsfokuserad roll, där ingen dag är den andra lik. Koncernspråket är på engelska och du rapporterar till Supply Planning Manager

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start 3e april och fram till mitten av september. Du kommer att vara anställd av The Place och arbeta som konsult hos Getinge. Tjänsten är på heltid, 40 h/v, med möjlighet till flex samt att kunna arbeta på distans viss del av veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Rollen som Transport Manager är bred och du arbetar kontinuerligt med nedan uppgifter:
 • Ansvara för transportplanering och avstämningar
 • Ta fram statistik och delta i uppföljningsmöten
 • Kontakt med försäkringsbolag och transportörer om transportskador
 • Ansvara för kritiska transporter och farligt gods
 • Stötta Supply Planning med leveransinformation
 • Ha täta kontakter och samarbeten såväl internt som externt
Vem vi tror att du är

För att trivas och snabbt komma in i rollen som Transport Manager, tror vi att du har följande bakgrund:
 • Tidigare erfarenhet från liknande roller och arbetsuppgifter
 • Flerårig erfarenhet inom logistik och transport
 • Stor erfarenhet av att arbeta med kund- och leverantörskontakter
 • God systemvana
 • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
 • Eftergymnasial utbildning inom logistik/transport eller motsvarande är meriterande
Vi tror att du är en strukturerad och organiserad person som är van att arbeta självständigt med stort driv och får saker gjorda. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och att hantera flera olika uppgifter parallellt. Du har inte heller något problem att prioritera om din dag om det dyker upp oväntade saker. Du är pigg och glad och tycker om att ha många olika kontaktytor samt är en fena på att koordinera. Vidare är du en lagspelare som bidrar med positiv energi och stämning till gruppen.

Tycker du att tjänsten låter intressant? Tveka då inte på att skicka din ansökan redan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om Getinge

Getinge är en global leverantör av innovativa lösningar för operationssalar, intensivvårdsenheter, sterilcentraler samt företag och institutioner inom Life Science-området. De har över 10 000 medarbetare och bedriver verksamhet i fler än 40 länder. Getinge grundades 1904 i just Getinge i Halland och är noterat på Stockholmsbörsens storbolagslista sedan 1993.

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: Transport Manager, logistik, transportplanering, Getinge
Mer info
Kontaktperson
Maria Blom
Email
Område
Sista ansökningsdag
01 apr. 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare