Ekonomistudent sökes till McNeil i Solna!

Ekonomistudent sökes till McNeil i Solna!

Har du ett brinnande intresse för att arbeta med ekonomi och med mer fokus på att stärka varumärket? Är du den som brukar både identifiera problem och har kreativa förslag på lösningar? Då har du hittat rätt! Vi söker för kunds räkning en student som kan ta sig an ett deltidsuppdrag om minst 40%

Hos vår ledande kund erbjuds du möjligheten att arbeta i en rolig och utvecklande roll, för ett globalt känt företag, som ingår i ett större med ca. 700 anställda. Under 2018 rankades företaget som ett av de bästa företagen i Sverige som sköter utveckling, produktion och är marknadsledande inom sin bransch. Huvudkontoret ligger i New Jersey, USA och placeringen av rollen är på kontoret i Stockholm/Solna med en familjär atmosfär. Här är det viktigt att du trivs i en organisation som växer och tycker om att vara med på kundresan att bygga starkt och attraktivt varumärke.

Om rollen

Studentuppdraget är på deltid, 40% och sträcker sig i 10-12 månader med goda möjligheter till förlängning. Det finns möjlighet att kombinera kontor och arbete på distans 50/50. Uppdraget passar dig som vill kombinera studier vid sidan av och som kan arbeta lite mer vid perioder vid högre arbetstoppar. Semestermånaderna brukar vara något lugnare. Ditt bidrag är särskilt viktigt under den första veckan och den sista veckan i månaden. För att komma in i teamet ser vi gärna att du trivs att ha kollegor, har god samarbetsförmåga och behärskar det engelska språket i både tal och skrift, det mesta av kommunikationen inom service och internt sker på engelska.

Några av dina arbetsuppgifter
  • Försäljningsrapporter
  • Utveckling av rapporteringsprocesser
  • Administrativa uppgifter
  • Hantera avtal
Vem vi tror att du är

För att trivas i rollen ser vi att du är van vid administrativt arbete och studier vid sidan av. Du tycker om att bidra med utveckling och nya insikter.
Du är självständig i din roll, tar initiativ och har en analytisk personlighet. Vidare är du kundorienterad, trivs med att vara företagets representant inom servicerollen och en stjärna på att leverera service i världsklass. Här finns en utvecklingsmöjligheter, en spännande kundresa att bidra till och vara del av.

Kvalikationer

SAP (meriterande, för att vara självgående)
Engelska (+ ett nordiskt språk är meriterande)
Avancerad Excelvana (Power Pivot och VBA meriterande)
Teknisk kunskap
Behärskar engelska flytande (+meriterande med nordiskt språk)

Start: Omgående
Uppdragets omfattning: 40% (mer vid olika perioder)
Uppdragets varaktighet: 10-12 månader med möjlighet till förlängning
Plats: Solna

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.
Mer info
Kontaktperson Jubisa Lopez
Email Mejla Jubisa Lopez
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.