Hoppa till innehåll
The Place AB logotyp

Dokumentansvarig på deltid sökes till globalt företag i Solna

Till Solna kontoret söker vi en dokumentansvarig till deltidsuppdrag. Företaget är ledande på den globala marknaden med cirka 2 800 anställda. Är du både administrativt lagd och har en kommunikativ samarbetsådra? Bra! Då kan du vara den vi söker.

Rollen och uppdraget

Det här konsultuppdraget har tilltänkt start 20 mars och är på deltid med cirka 15-20 timmar i veckan. Uppdraget sträcker sig till och med 15 mars 2024. Som dokumentansvarig hos vårt kundbolag arbetar du för att säkerställa likformigheten och synkroniseringen av all dokumentation i de olika projekten, ser även till att allt är uppdaterat och lättillgängligt för samtliga.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Dokumenthantering
  • Synkronisera dokumentation
  • Samarbeta med olika avdelningar
Vem söker vi?

För att lyckas i rollen som Dokumentansvarig ser vi gärna att du har engagemang till förbättringsinsatser och erfarenhet från liknande roller.
Vi söker dig som är strukturerad, driven och som motiveras av att se över dokumentationen och enhetligheten genomgående i projekten.
Du får gärna vara en person med erfarenhet av dokumenthantering och/eller dokumentationsprojektledning. Vidare är du noggrann och uppmärksam på detaljer. Vi tror att du har god erfarenhet av att arbeta med dokumentation i projektmiljö, god förmåga att samarbeta och kommunicera mellan olika avdelningar inom företaget.

Kvalifikationer
  • Avklarad gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av dokumenthantering och/eller dokumentationsprojektledning
  • Förmåga att synkronisera dokumentation för att säkerställa enhetlighet
  • Goda färdigheter i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Goda kunskaper i dataprogram och verktyg för dokumenthantering t.ex. Teamcenter/ ACC och Sharepoint
  • Erfarenhet av att arbeta med dokumentation i en projektmiljö
Låter det här som något som passar dig? Sök rollen! Vi tar emot ansökningar löpande.

Tjänstens omfattning

Detta är ett konsultuppdrag på deltid med omfattningen 4 timmar per dag. Konsultuppdraget utgör 20h/v med viss möjlighet att kombinera kontorsarbete med distans.
Start 20/3-23 till 15/3-24

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.
Mer info
Kontaktperson
Jubisa Lopez
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare