Hoppa till innehåll
Telia Company AB logotyp

Security Service Operator

Ansök nu

Vi söker dig som vill vara med att driva arbetet med Telia Sveriges fysiska säkerhet framåt och hjälpa våra kollegor att efterleva våra fysiska och personella processer och krav i det dagliga arbetet.


Är det här din nästa möjlighet?
Som Security Service Operator drivs du av att hjälpa och förklara. Du är väl insatt i vikten av att våra säkerhetsrutiner följs men är lyhörd för att utveckla vårt uppdrag. Du utmanas av komplexitet och kan ta snabba beslut.

Du kommer ansvara för att på en övergripande nivå samordna och hantera tillträden och ledsagade besök. Du samverkar med våra externa leverantörer av säkerhet och service. Du beställer och följer upp felavhjälpning av säkerhetsinstallationer samt granskar utryckningsrapporter från vaktbolag. Sammanställa data och stämma av mot leverantörers utförda arbeten. Svara på frågor och hjälpa den som kontaktar vårt team att hitta rätt instruktioner och guidelines - för att de i sin tur ska kunna göra rätt ur ett säkerhetsperspektiv.

I det vardagliga arbetet finns stora möjligheter att utveckla och utmana vad vi gör i dag.

Rollen inkluderar, men är inte begränsad till:

 • Ha en samordnande roll för tillträdeshantering
 • Koordinera materialbeställningar
 • Administrera funktionsbrevlåda
 • Upprätthålla de riktlinjer som finns framtagna för fysisk säkerhet inom Telia
 • Stödja internt och externt gällande tillträden och fysisk säkerhet


Är det här du?
Van att arbeta i Officepaketet och har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter såväl som praktisk erfarenhet inom fysisk säkerhet, exempelvis från lås/larm eller bevakningsbranschen. Är ordningsam i din natur och har vana av att upprätthålla och förklara regler och riktlinjer. Du är kommunikativ och gillar att ha många kontaktytor både internt och externt.

-Tjänsten innebär placering i säkerhetsklass.
-Flytande svenska i tal och skrift - goda kunskaper i engelska

Dina personliga kompetenser:

 • Problemlösning
 • Anpassning
 • Serviceinriktad

Din erfarenhet:

 • Arbete med Fysisk säkerhet
 • Teknisk kompetens inom säkerhetssystem
 • Officepaketet
 • Vana av stödsystem

Mer än bara ett jobb!

Oavsett vilket jobb du söker hos oss, ger vi dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Vi vill hjälpa dig att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Intresserad?

Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del utav vårt team! Om du vill veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta mig på jan.wiede@teliacompany.com, 070-581 63 90.

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller andra kanaler. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2023-06-11.

Telia är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och delar av vår verksamhet omfattas av lagstiftning om säkerhetsskydd. Innan anställning kan ske krävs godkänd säkerhetsprövning, som i förekommande fall, kan medföra krav på visst medborgarskap.

Welcome to Telia - Join us and make better happen!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That’s how we make a difference for our customers in the big and in the small. That’s how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare