Hoppa till innehåll
Telia Company AB logotyp

Key Account Manager - Large Enterprise

Ansök nu

Jag heter Mikael och är Försäljningschef för ett säljteam som är placerat på Telias huvudkontor i Solna och teamets kunder finns i Mellansverige. Till vårt team inom Large Business Sales, söker jag nu en Key Account Manager med stationering i Solna.

Din nästa möjlighet

Som Key Account Manager ska du tillsammans med dina kunder inom Large Business Sales och segmentet Private bygga, underhålla och utveckla kundrelationen. Du ansvarar för att driva tillväxt på dina definierade kunder, vilket är medelstora och stora företag. Du får ett utvecklande och stimulerande arbete i en kreativ miljö med Telias breda portfölj av tjänster och Telias starka organisation.

Rollen inkluderar, men är inte begränsad till:

 • Driva nyförsäljning och tillväxt på en definierad kundlista.
 • Proaktivt agera på din kundlista.

Med en mycket hög aktivitetsgrad ska du spendera den större delen av din tid med kund och genom proaktivt arbete skapa affärsmöjligheter, merförsäljning och generera tillväxt på dina kunder. Varje dag har du möjligheten att skapa affärsmöjligheter och bygga relationer med dina kunder där du presenterar lösningar, tjänster och erbjudanden och kommunicerar det värde som Telia tillför till kundens verksamhet.

Är det här du?

Du har minst 3 års erfarenhet av B2B försäljning från IT/Telekombranschen. Du drivs av att ständigt utveckla dig själv, vår egen och våra kunders verksamhet. Du kan identifiera verksamhetsbehov, du arbetar självständigt i en affärsprocess och känner dig bekväm i att förhandla med beslutsfattare.

Vi lever i en bransch som är under förändring och det är en vardag som är viktig att kunna hantera. För att lyckas hos oss bör du drivas av att förändras och utvecklas. Det är ett utmanande arbete samtidigt som vi lever i en ständig utvecklingsprocess. Men har du rätt vilja, attityd och engagemang så har du alla möjligheter att lyckas!

Vi tror du känner igen dig i:

 • Mycket hög aktivitetsgrad och driv.
 • Resultat- och målfokuserad.
 • Teamspelare.
 • Självledarskap.

Din erfarenhet:

 • Minst 3 års erfarenhet av B2B försäljning från IT/Telekombranschen.
 • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Telia erbjuder:

Telia är motorn i den digitala transformationen som sker i Sverige och vi erbjuder dig en plats att vara med och bidra till innovativa lösningar för våra kunder.

Som anställd Key Account Manager får du:

 • Fast grundlön och säljbonus.
 • Kontinuerlig utbildning.
 • Friskvårdssubvention.
 • Kollektivavtalsenliga försäkringar och pensioner.

Mer än bara ett jobb!

Oavsett vilket jobb du söker hos oss, ger vi dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Vi vill hjälpa dig att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Intresserad?
Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del utav vårt team! Om du vill veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta mig på mikael.prece@teliacompany.com.

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller andra kanaler. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2023-05-28.

Telia är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och delar av vår verksamhet omfattas av lagstiftning om säkerhetsskydd. Innan anställning kan ske krävs godkänd säkerhetsprövning, som i förekommande fall, kan medföra krav på visst medborgarskap.

Welcome to Telia - Join us and make better happen!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That’s how we make a difference for our customers in the big and in the small. That’s how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare