Hoppa till innehåll
Telia Company AB logotyp

Engagement Manager

Ansök nu

Har du en passion för att arbeta med utveckling inom kundservice med fokus på medarbetare och ledare? Har du erfarenhet av att jobba med att motivera och engagera personal i en organisation som är under förändring?

Om du svarade ja på dessa frågor kan vi ha den perfekta möjligheten för dig som vår nästa Engagement Manager. I denna roll kommer du att vara operativ support för att driva arbetet med att få medarbetarengagemang och verksamhetsresultat till nya nivåer.

Jag heter Niklas Edentoft och jag är ansvarig enheten Performance & Process på Telias B2C-enhet. Jag letar nu efter en Engagement Manager till mitt team med plats i Stockholm, Göteborg, Norrköping, Luleå eller Sundsvall.

Är detta din nästa möjlighet?

Rollen som Engagement Manager kommer att vara en del av Performance & Process-teamet och arbeta nära verksamheten inom privatkundservicen på Telia (CSD B2C) och andra supportfunktioner inom Customer Service Delivery-enheten. Du ansvarar för att driva övergripande verksamhetsutvecklande initiativ som påverkar hur medarbetare inom privatkundservicen trivs samt deras förutsättningar att leverera i sin roll. Du kommer även att arbeta nära operativa chefer och driva initiativ ihop med dem för att stärka medarbetarengagemanget.

Exempel på vad du kommer att göra i rollen:

* Hålla ihop och driva på uppföljning av actionplaner efter medarbetarundersökningar

* Hålla workshops och intervjuer för att få ytterligare insikter kring medarbetarupplevelsen

* Optimera våra processer i kundservice i syfte att öka medarbetarengagemanget (och därmed skapa positiva effekter som sänker personalomsättning och sjukfrånvaro)

* Jobba med kulturfrågor inom privatkundservicen som påverkar medarbetarengagemanget

Är detta du?

Vi letar efter en erfaren och kommunikativ expert med förmåga att leda och driva analyser för operativa förbättringar med påverkan på medarbetarengagemang, samt har en gedigen förståelse för hur man använder data för att driva resultat. Du är van att arbeta inom kundservice eller verksamhetsnära och har ett strukturerat arbetssätt fullt av motivationskraft med fokus på resultat, tydlig kommunikation och kontinuerlig uppföljning av resultat. Du är kreativ och engagerande och får människor med dig!

Dina kvalifikationer:

  • Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet att driva initiativ för stärkt medarbetarengagemang inom stora kundservice- och supportenheter
  • Dokumenterad förmåga att skapa engagemang hos medarbetare och chefer - t.ex. genom sänkt personalomsättning eller ökade engagemangsnivåer kring vår operativa leverans samt bygga vår kultur i allt vi gör i privatkundservicen.
  • Erfarenhet av att driva förbättringsarbeten inom kundservice
  • Stark förståelse för kundservice och erfarenhet av privatkundsservice
  • Flytande svenska i både skrift och tal

Intresserad?

Om du är intresserad av att bli en del av Customer Service and Delivery B2C tveka inte att ansöka! Sista ansökningsdag är den 1:a oktober 2023. Observera att vi påbörjar intervjuer redan under ansökningsperioden.

Om du vill veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Christine Wilén på christine.wilen@teliacompany.com. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras säkert ber vi dig vänligen att ansöka genom vårt rekryteringssystem.

Som en del av rekryteringsprocessen kommer relevanta bakgrundskontroller att utföras.

Välkommen till Telia - let’s make better happen!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Telia is the home for connected technology that allows generations to thrive, pioneering ways for businesses to become smarter and societies more sustainable. Together, we are making better happen.

Fler från samma arbetsgivare