Content Producer

Content Producer

Jag heter Ylva Utterström och är Production Lead på Telia Creative Agency. Vi håller på att bygga en kreativ och smart inhousebyrå och är ute på en fantastisk och inspirerande resa. Just nu växer vi och söker en Content Producer.

Är det här din nästa möjlighet?

I den här rollen kommer majoriteten av din tid handla om att skapa innehåll för Telia Wholesale, en del av Telia som erbjuder tjänster till operatörskunder och tjänsteleverantörer. Du kommer ansvara för både copywriting och grafisk form.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Tillsammans med dina kollegor löpande planera och producera innehåll
 • Största vikt ligger vid att skriva texter till hemsidor, nyhetsbrev, rapporter
 • Skapa grafiska mallar för nyhetsbrev, presentationer, utbildningsmaterial
 • Enklare formgivning till digitala kanaler och trycksaker som t ex eventmaterial
 • Ansvara för att kommunikationen från Telia Wholesale har en röd tråd
 • Rycka ut och hjälpa till med andra behov av content och kreativ expertis

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 12 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Är det här du?
 • Kanske är du relativt ny från utbildning inom kommunikation, content, grafisk form eller dylikt
 • Du är en fena på att formulera dig skrift, och du känner dig säker på att ta dig an olika typer av texter (både korta och kärnfulla samt lite längre)
 • Då texterna publiceras på både svenska och engelska är du flytande i engelska, främst i skrift
 • Du är säker på de flesta programmen inom Adobe Creative Cloud, Office-paketet, mejlverktyg och webbpubliceringssystem
 • Just Telia Wholesale är en ny beställare till Creative Agency. Du trivs därför med att bidra med energi till nya arbetsflöden och är nyfiken på att lära dig nya saker
 • Som person är du socialt skillad och tycker det är kul att bygga relationer
 • Du ser möjligheter i utmaningar genom att komma med nya förslag
 • Du är van att leverera på deadlines och gillar att arbeta i en kreativ miljö ihop med produktionsledare och kreatörer där det hela tiden händer saker.

Mer än bara ett jobb!

Vi kommer ge dig de verktyg och det stöd du behöver för att växa både i din roll och som person. Vi tror att vi kan erbjuda dig din nästa stora möjlighet i ett kreativt, motiverande och välkomnande företag där alla kan vara sig själva, med samma möjligheter till personlig utveckling. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt som möjliggör jobb hemifrån de dagar du behöver. Och förutom en attraktiv, inkluderande och flexibel arbetsmiljö så erbjuder vi dessutom ett brett utbud av personalförmåner.


Intresserad?

Vi är ett härligt gäng som har roligt på jobbet. Och vi håller på att utveckla Sveriges smartaste inhousebyrå, och det kan vi bara göra genom att jobba med de bästa människorna och de vassaste talangerna. Du kanske är en av dem? Utvecklingsmöjligheterna på Creative Agency och inom Telia Marketing är oändliga.

Vi ser fram emot din ansökan!

För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller andra kanaler. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Telia är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och delar av vår verksamhet omfattas av lagstiftning om säkerhetsskydd. Innan anställning kan ske krävs godkänd säkerhetsprövning, som i förekommande fall, kan medföra krav på visst medborgarskap.

Welcome to Telia - Home to your next big opportunity!

Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.teliacompany.com/sv/karriar/
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That’s how we make a difference for our customers in the big and in the small. That’s how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.