Hoppa till innehåll
Teamolmed AB logotyp

Ortopedteknisk kundmottagare till TeamOlmed Barn & Ungdom Solna

Ansök nu
Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdragsgivares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter. Våra värdeord är Ärlighet, Sparsamhet och Mod.

Vi söker nu en Ortopedteknisk kundmottagare till TeamOlmeds klinik i Solna, Barn & Ungdom, som är en högspecialiserad utvecklingsklinik för ortopedtekniska hjälpmedel till barn och ungdomar och är en av de största klinikerna i landet. Barn & Ungdom består idag av cirka 70 medarbetare och vi bedriver både klinisk verksamhet och produktion.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ha en varierande och spännande roll. Som
Ortopedteknisk kundmottagare tillhör du kundserviceteamet på kliniken. En del av tjänsten innefattar att ta emot patienter i receptionen och hantera administrativa uppgifter, den andra delen innebär att du ska vara en support till och arbeta tillsammans med våra patientmottagare med patienten. Du kommer även att arbeta med försäljning av prefabricerade skoinlägg, ortoser och andra produkter. I rollen kommer du både att arbeta självständigt med eget ansvar och samarbeta med alla team på kliniken.

Vem vi söker
Vi söker dig som har avklarad gymnasial utbildning. Du behärskar svenska flytande i både i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Du har goda datorkunskaper och har lätt för att lära dig nya program/system. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i reception och/eller i butik med försäljning av skor och/eller inlägg. Som person ser vi att du ser service som en självklar del av jobbet, att du är lösningsorienterad, kommunikativ, ansvarstagande och flexibel. Du trivs i att arbeta självständigt såväl som i team och känner dig bekväm i att arbeta i en miljö med högt tempo och snabba förändringar. Du har mycket god förmåga att hålla ordning & reda samt prioritera dina arbetsuppgifter. Har du dessutom ett intresse för klinisk verksamhet och medicinska diagnoser är det ett stort plus!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar till kliniken.

Vi erbjuder
Som ortopedteknisk kundmottagare hos TeamOlmed kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att arbeta på en dynamisk arbetsplats tillsammans med ett gäng kunniga och engagerade kollegor som gillar att ha kul på jobbet. Du kommer att ha ett koordinerande, varierande och givande arbete hos oss som i slutändan leder till att du hjälper människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, vikariat med start omgående fram till och med 2024-08-31 med möjlighet till förlängning. TeamOlmed har kollektivavtal.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken och följ instruktionerna: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/sv-SE/OssurCareersGlobal/job/Solna-Sweden/Ortopedteknisk-kundmottagare-TeamOlmed-Barn---Ungdom-Solna_REQ-3051

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen "Karriär".

Sista ansökningsdag är 2023-10-15. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare