Hoppa till innehåll
Swedbank logotyp

Systemutvecklare Java/Angular, Swedbank Stockholm

Ansök nu
Är du systemutvecklare och vill jobba fullstack med Java och Angular? Hos Swedbank välkomnas du till ett prestigelöst team!

Det vi utvecklar påverkar miljontals människor! Du kommer att vara med och bidra till det som våra kunder ser när de loggar in på sin internetbank och ska spara och handla i fonder. De är en viktig del för våra kunder och därmed för oss, så vi jobbar framåtlutat och skapar förändring löpande för att möta kundernas behov och önskemål.

Som Systemutvecklare hos oss på Swedbank i Stockholm finns gott om utvecklingsmöjligheter och karriärvägar. Just nu befinner vi oss i ett spännande skede där du kan få vara med när vi gör en stor förflyttning och byter ut vår spar-plattform. Här kommer du jobba med de absolut senaste teknikerna i en utvecklingsplattform du kan välja och påverka själv, samtidigt som du kommer att omges av stöttande och skickliga kollegor.

Vi erbjuder dig
  • En varm organisation och en chef som är mån om dig, din utveckling och att du ska få ihop livspusslet.
  • Hybrid arbetsplats med möjlighet att jobba både hemifrån och från kontoret
  • En trygg och stabil arbetsgivare med kollektivavtal och uppskattade anställningsförmåner, så som personallån, försäkringar, löneväxling, frisksvårdsbidrag mm.
  • Möjlighet att arbeta hos Sveriges ledande bank som uppmuntrar och främjar jämställdhet och som har 55% kvinnliga chefer
Det här gör du hos oss

Du kommer att bli en viktig del i teamet som utvecklar i systemen som är kopplat till fondsparande. Systemen är komplexa och ställer höga krav på säkerhet. Just nu gör vi en stor förflyttning och byter ut vår spar-plattform. Tekniker i urval som vi jobbar med är: senaste versionen av Java och Angular, CSS, PLG stack, CloudBees, OpenShift, Microservices, Kubernetes och DevOps. Ditt jobb i korthet:
  • Fullstackutveckling i en modern utvecklingsmiljö med nya tekniker
  • Agilt arbete i tvärfunktionella team med stor möjlighet att påverka vägen framåt
  • Förvaltning och nyutveckling av komplexa affärskritiska system
Ditt team och arbetsplats

Du kommer att jobba inom området Savings & Advisory Transformation där du kommer tillhöra ett tvärfunktionellt och agilt team. Du kommer att samarbeta nära andra utvecklare, produktägare, business analysts och systemtestare. Kulturen i teamet präglas av öppenhet, hjälpsamhet och prestigelöshet. Du kommer tillhöra kontoret i Sundbyberg i Stockholm, men kommer ha möjlighet att jobba delvis på distans.

Mer om dig

Vi söker dig som är teknisk intresserad och gillar att utvecklas och lära dig ny teknik, verktyg och arbetssätt samtidigt som du har ett kundorienterat mindset där användaren är i fokus. Du trivs med att jobba tillsammans med andra och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. För att komma till din rätt i denna roll har du också:
  • några års erfarenhet av systemutveckling i Java och Angular då vår plattform är byggt i detta
  • mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då vi kommunicerar på svenska i teamet och vårt koncernspråk är engelska och tillämpas vid alla större sammankomster
  • erfarenhet av att jobba i större bolag och/eller i komplexa system
Meriterande är om du har erfarenhet av Microservices

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Madelene Larsson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 okt. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi tror på mångfald och inkludering på arbetsplatsen och vi vill att våra medarbetare ska känna sig värdefulla och ha de bästa förutsättningarna för att kunna utvecklas och prestera sitt bästa. Att hitta inspiration och lära av varandra driver oss framåt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare