Uppdrags- & projektassistent sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Uppdrags- & projektassistent sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Gillar du att genomföra mindre uppdrag? Är du en noggrann och strukturerad person? Har du erfarenhet av arbete inom administration? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort bolag inom dagligvaruhandeln och tjänsten rör en av deras enheter; Strategi &Verksamhetsutveckling (S&V) som i samarbete med enheten Masterdata genomför ett omfattande arbete relaterat till företagets masterdata. Vi söker nu en uppdragsassistent med inriktning masterdata till deras huvudkontor i Solna. I rollen som uppdragassistent arbetar du med Masterdataenheten och kommer vara en resurs i en större konstellation av flera team som tillsammans arbetar på olika sätt med företagets masterdata. Denna roll är flexibel och utför mindre uppdrag, hjälper & avlastar medarbetare inom t.ex. Masterdata, Sortiment&Inköp samt Logistik och är en s.k. task force resurs. Vidare kommer du att arbeta med att strukturera och registrera artiklar/varor i vår kunds interna system. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

* Ansvara för att utföra uppdrag, t.ex. assisterar inköpare med informationsinhämtning av masterdatauppgifter hos leverantör och säkerställer genom registervård rätt information i företagets system
* Ansvara för registervård av nya och befintliga artiklar baserat på underlag och uppdrag
* Registrera, rapportera, analysera och eskalera utfall avseende leverantörernas progress och status avseende masterdataarbete och dess kvalitet
* Enklare analys av data via Excel
* Ansvara för att uppdrag/vård sker inom ramen för fastställda deadlines och kvalitén av vårdade uppgifter
* Samverka kring frågor rörande uppdatering at checklistor/instruktioner, förenkling av processer och arbetsrutiner

Uppdraget är en heltidstjänst med start omgående och löper på till 23-06-31 med chans till förlängning. Du blir anställd hos oss på StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult på kundens fina kontor i Solna. Kontorstider med viss flexibilitet, arbete på plats där distansarbete bestäms av respektive chef.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, gärna högskoleutbildning inom relevant område. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet inom liknande bransch. Du ska tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Du bör ha en god datavana/systemvana samt bra förmågor i Excel och gärna även PPT (MS Office). Det är mycket meriterande om du har kunskap i SAP och Masterdatakompetens inom dagligvaruhandeln.

Som person är du noggrann, kommunikativ och har inga problem att fråga om hjälp om det behövs. Vi ser gärna att du är driven och vill försöka och har en egen stark tilltro på din och andras förmåga. Du är även prestigelös, effektiv och har förmågan att se till helheten. Vidare är du en teamplayer som bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Är det dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och söktjänsten redan idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se