Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Transportplanerare sökes för kommande uppdrag i Bro eller Stockholm!

Ansök nu
Om du har nyligen tagit eller påväg att ta examen och är ute efter ett utvecklande arbete för att samla på meriterande erfarenhet. Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kommande uppdrag dig som vill arbeta som Transportplanerare och är redo för nya spännande utmaningar där placeringsort kommer vara ut mot Bro eller Stockholm.

Som Transportplanerare är din uppgift att i samarbete med kundens terminaler och varuflöde säkerställa att varor levereras till eller från butiker, kunder och leverantörer på ett kostnadseffektivt sätt med fokus på miljö och kvalitet. Uppgiften innebär i huvudsak att genomföra planering och bokning av transporter inom Sverige.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund på deras kontor antingen i Bro eller Stockholm. Tjänsten är på heltid och beräknas starta efter sommaren och löper fram tills årsskiftet med chans till förlängning/övertag. Tjänsten är förlagd främst måndag till fredag där arbetstiderna är förlagd mellan kl 5.30-17.00 i olika skift veckovis.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är nyexaminerad från universitet/högskola inom logistik, ingenjörsutbildning eller liknade. För tjänsten är det meriterande om du erfarenhet inom logistik och transportplanering. Vi ser gärna att du har goda kunskap i Excel och har du tidigare erfarenhet av SAP är detta meriterande. För tjänsten krävs det att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Har du dessutom känsla för ordning och reda, stor drivkraft, entusiasm och trivs med att arbeta i team är du precis den vi söker.

Låter det här som en tjänst för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervju sker löpande.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juli 2023 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare