Trafikplanerare sökes till Samtrans!

Trafikplanerare sökes till Samtrans!

Är du nyutexad och redo för en utvecklande och kommunikativ roll? Vill du bidra till ett inkluderande samhälle där alla människors rätt till delaktighet möjliggörs? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en Trafikplanerare. Vår kund Samtrans arbetar med att förenkla och förbättra vardagen för människor som av olika anledningar inte har möjlighet att resa med den allmänna kollektivtrafiken. De är en del av Nobina, Nordens största kollektivtrafikföretag, som arbetar efter högt uppsatta mål gällande säkerhet, kvalitet och effektivitet. Samtrans är inne i en förändringsresa där de med hjälp av datadrivna analyser och förbättrade arbetssätt ska förbättra resenärers upplevelse samtidigt nå ökad produktionskapacitet. Du blir en del av ett härligt team med kollegor med bred erfarenhet.

I rollen som trafikplanerare arbetar du med att kontinuerligt planera och optimera trafiken utifrån ett hållbart perspektiv. Trafikplaneringen är grunden för att skapa en kvalitativ trafiklösning som hela tiden strävar efter att tillgodose resenärer, beställare, förare och åkares olika behov. Som trafikplanerare har du ett ansvar för planeringsarbetet från beställning till utförd resa. Du kommer inte att ha en tråkig stund, utan det händer saker hela tiden. Det är därför viktigt att du kan arbeta mot uppsatta mål och hantera många bollar i luften samtidigt.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och anställning därefter blir på Samtrans. Tjänsten är tänkt att tillsättas så snart rätt kandidat hittats och börjar med en provanställning. Arbetet sker under kontorstider och på plats på Nobinas huvudkontor vid Västra skogen i Solna där det finns en möjlighet till distansarbete. Det erbjuds stora utvecklingsmöjligheter inom planeringsgruppen, inom Samtrans men också vidare inom Nobina-koncernen. Utöver det erbjuds även andra förmåner i tjänsten.

Detta söker vi:

Detta söker vi:
* Ingenjörsexamen eller universitets-/högskoleutbildning inom logistik eller motsvarande
* Goda datakunskaper och god vana i Office
* Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
* Avancerad Excelkunskap
* Erfarenhet av PowerBi
* Erfarenhet av trafikledning eller trafikplanering
* Tidigare erfarenhet som yrkesförare med god lokalkännedom i storstockholm.

Som person är du driven, ansvarstagande, lyhörd och kommunikativ. Ditt arbetssätt präglas av god analytisk förmåga, problemlösning och struktur. Du bör kunna leda dig själv samtidigt som du är en lagspelare och har ett helhetsperspektiv.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se