Student med intresse för ekonomi sökes för sommarjobb i Bro!

Student med intresse för ekonomi sökes för sommarjobb i Bro!

Studerar du och söker ett sommarjobb inom ekonomi? Besitter du en logisk förmåga och vill få meriterande kunskaper? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en Ekonomiassistent till vår kund i Bro. Vår kund är ett stort bolag inom dagligvaruhandeln och i denna roll kommer man vara en del av deras Settlementavdelning som är ett härligt team med ekonomisk kompetens.

Tjänsten som ekonomiassistent innebär att säkerställa att företagets Logistikpartners får rätt betalt för utförda tjänster i enlighet med överenskomna avtal, samt att säkerställa god kontroll på Transportavdelningens ekonomi. Din uppgift kommer även att ta fram och säkerställa debiteringsunderlag, hantera administration inom befintliga verktyg och system, administrera och följa upp ekonomiska transaktioner samt att arbeta med KPI-uppföljning och ständiga förbättringar inom arbetsområdet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar bland annat:

* På vecko- och månadsbasis ta fram fakturaunderlag.
* Att utföra kontroll, frisläppning och matchning av debiteringsunderlag och fakturor
* Agera på kvalitets- och kostnadsavvikelser
* Löpande samarbete med transportör
* Kontrollera och analysera efterlevnad av ingångna avtal
* Stötta vid månads- och årsbokslut till teamet
* Bidra till att lyfta fram förbättringsförslag som främjar utveckling

Tjänsten är till en början ett sommarvikariat på heltid med önskad start maj/juni till augusti, med eventuell möjlighet till förlängning på deltid under hösten. Arbetstiderna är förlagda på vardagar under kontorstider. Du kommer att vara anställd som konsult via oss på StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund på deras kontor i Bro.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar universitet eller högskola med ekonomisk inriktning eller motsvarande. Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska. Det är meriterande med utbildning/erfarenhet inom tullhantering samt erfarenhet av och god förståelse för transportplaneringsprocessen. Det är fördelaktigt med erfarenhet av SAP, Excelkunskaper på avancerad nivå och ha en logistisk förståelse.

Som person tar du stort ansvar för ditt arbete, säkerställer att du förstår vad som förväntas av dig och är noggrann med att leverera högsta kvalitet. Du har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter. Du trivs i en roll där du får utvecklas och är inte rädd för att ta initiativ eller fråga om hjälp. Att prioritera även i stressiga situationer ser du inte som en svårighet, tack vare ditt proaktiva och lösningsorienterade arbetssätt. Vi erbjuder möjlighet att utöka sina kunskaper. Som person har du lätt för att samarbeta och har stor känsla för reda, ordning och struktur.

Låter det här som ett sommarjobb för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Ekonomiassistent, dagligvaruhandeln, SAP, Excel

Sökord: Ekonomiassistent, dagligvaruhandeln, SAP, Excel
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 12 maj 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se