Strängbetong söker dig som Junior Controller omgående!

Strängbetong söker dig som Junior Controller omgående!

Är du analytisk och vass med siffror? Vill du ta nästa steg i karriären och utvecklas i en ny roll som Controller? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker Strängbetong en Junior Controller till deras kontor i Solna. I rollen kommer du hantera avstämningar, justeringar och sammanställningar vid månadsbokslut, du kommer stötta projektteamen med analyser och administration samt stötta bolagets regionscontrollers.
Rollen sträcker sig tvärfunktionellt och regionalt vilket innebär samarbete med ett stort antal partners inom områden så som budget, prognos, Power BI, prognosgenomgångar, månadsbokslut, KPI, och utvecklingsprojekt.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd av Strängbetong och vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid och förväntas starta upp omgående med 6 månaders provanställning för att därefter fortsätta tills vidare. För tjänsten tillämpas kontorstider med möjlighet till viss flexibilitet, du kommer utgå från Strängbetongs kontor i Solna. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har en relevant eftergymnasial utbildning samt att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Har du tidigare arbetserfarenhet från en liknande roll eller, byggbranschen samt producerande industri är detta meriterande. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i projektverktyg. I övrigt har du mycket goda kunskaper i Excel och besitter över lag en god data- och systemvana.

Som person är du prestigelös, självgående och har ett driv för att nå utveckling samt tar eget ansvar i ditt arbete. Du kommunikativ, driven och flexibel i ditt arbete. Du är lösningsorienterad och tycker om att ta egna initiativ. Utöver detta kan du hantera din tid väl och tycker om att vara strukturerad och välorganiserad.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag. Urval sker löpande.

Om arbetsgivaren:

Strängbetong är ett av Sveriges ledande stombyggnadsföretag som förser arkitekter, byggföretag och samhällsbyggare med hållbara och högteknologiska prefabricerade betongelement. Med väl beprövade och hållbara stommar skapar Strängbetong, tillsammans med sina kunder och partners, vackra hem, sjukhus, arenor, flygplatser och industribyggnader runtom i Sverige. Strängbetong finns på tolv orter i landet och ingår i koncernen Consolis som har bestämt sig för att ta täten när det gäller den hållbara transformationen i branschen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 30 mars 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se