Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Spännande möjlighet som Orderadministratör hos Filmstaden!

Ansök nu
Är du en person som trivs i en roll där du kan kombinera service och administration? Drivs du av att skapa fantastiska kundupplevelser och är redo för en spännande utmaning? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Filmstaden AB är en av Sveriges främsta aktörer inom kultur och underhållning med hela 11 miljoner biobesökare årligen. Med biografer på 21 orter och över 1 200 engagerade medarbetare är Filmstaden en viktig del av svenska nöjeslandskapet. Dessutom är Filmstaden en del av Odeon Cinemas Group, som ägs av AMC, världens största biografkedja.

Vi söker nu en passionerad orderadministratör för Sales Support-avdelningen hos Filmstaden. Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att hantera försäljning av företagsbiljetter och stötta deras fantastiska team. Du kommer att vara en viktig länk mellan Filmstaden och våra kunder och se till att allt flyter smidigt.

I rollen som orderadministratör kommer du att:
Registrera beställningar och säkerställa korrekt leverans.
Ha nära kontakt med kunder via telefon och e-post.
Utföra allmän administration.

Tjänsten är en konsultanställning där du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med Filmstaden. Tjänsten är på heltid där kontorstider tillämpas, och förväntas starta upp omgående och löpa fram jul 2023.

Detta söker vi:

Avslutad gymnasieutbildning.
Tidigare erfarenhet inom kundtjänst eller liknande områden inom service.
Goda kunskaper i svenska och engelska.
En stark datorvana och förmåga att snabbt anpassa dig till nya system.

Ditt engagemang och din förmåga att skapa goda relationer är avgörande för oss. Du är en teamplayer med en stark vilja att driva ditt arbete framåt och lösa problem på ett effektivt sätt. Dessutom är du inkluderande och trivs med att träffa nya människor.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 okt. 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare