Redovisningsekonom sökes till internationellt idrottsföretag!

Redovisningsekonom sökes till internationellt idrottsföretag!

Söker du nya utmaningar? Är du noggrann och driven med ett intresse för ekonomi och sport? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en positiv och driven redovisningsekonom. Vår kund är verksamma i materialbranschen inom sport och idrott. Med hjälp av ständig forskning och produkttestning av världens bästa idrottsutövare har vår kund byggt upp en gedigen katalog av produkter med högsta kvalité. De förser idag amatörer till eliten med högkvalitativ utrustning. Företaget söker nu en ny kollega för ett tidsbegränsat uppdrag. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Inbetalningar
- Fakturering
- Påminnelsehantering
- Kontering av fakturor
- Matchning av inköpsordrar
- Övriga ekonomirelaterade arbetsuppgifter

Uppdraget innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting men arbetar som konsult på vår kunds fina kontor i Solna. Tjänsten beräknas starta i mars och sträcker sig till slutet av oktober. Arbetstiderna är måndag till fredag kl 08.00-17.00 med möjlighet till flex.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat ekonomi/redovisning eller likande på eftergymnasial nivå. Vi ser gärna att du har ett till två års erfarenhet av likande roll eller annat kvalificerat ekonomiarbete. Rollen passar dig som tycker om att ta ansvar, är duktig på att planera och strukturera upp ditt arbete. Som person är du framåt, ordningsam och initiativtagande. I ditt arbetssätt är du noggrann och självgående. Vi ser gärna att du har ett intresse för idrott då vår kund är verksam inom det segmentet. Vidare har du god system- och datorvana. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska. Det är meriterande om du behärskar finska, tyska eller kinesiska. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Redovisningsekonom, Redovisning, Ekonom, Heltid

Sökord: Redovisningsekonom, Redovisning, Ekonom, Heltid
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 22 feb 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se