Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Junior administratör sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Har du administrativ förmåga och van vid att hantera datorer? Är du snabblärd och har god samarbetsförmåga? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort bolag inom dagligvaruhandeln och tjänsten rör en del av deras Masterdata-enhet inom Egna märkesvaror. Du kommer tillhöra ett litet team som i samarbete med ytterligare enheter inom Egna märkesvaror och Masterdata-CMT genomför ett omfattande arbete relaterat till företagets masterdata. Vi söker nu en Administratör till deras huvudkontor i Solna.

Denna roll är varierande med stort fokus på att kvalitetssäkra och ha kontinuerlig intern kontakt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
* Kvalitetssäkra en stor mängd artiklar. Bland annat genom att skicka in fysiska varuprover för granskning.
* Rensa gamla varucertifikat
* Löpande arbeta i Validoo - GS1.
* Samverka och löpande kontakt med interna enheter för att säkerhetsställa masterdataarbete och dess kvalitet

Uppdraget är en heltidstjänst med start omgående och löper på till juni med chans till förlängning. Du blir anställd hos oss på StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult på kundens fina kontor i Solna. Arbetet sker på kontorstider med viss möjlighet till distansarbete.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning och tidigare har administrativ erfarenhet och gärna arbetat inom butik eller liknande. Du bör ha en god datavana/systemvana, där det är meriterande om du tidigare arbetat med Validoo - GS1. Du ska tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

Som person är du noggrann, kommunikativ och snabblärd. Vi ser gärna att du är engagerad och intresserad av området samtidigt som du kan samarbeta med andra med god slutledningsförmåga. Du är även prestigelös, effektiv och kan ha många bollar i luften samtidigt. Vidare är du en teamplayer som bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Är det dig vi beskriver här ovan? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare