Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Lagermedarbetare till Solna sökes!

Ansök nu
Söker du ett extrajobb och innehar truckkort A? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Företaget Convini, före detta Mat på jobbet, startade 2012 och lade då fokus på cafélösningar. Convini installerar och fyller på kylar, frysar, betalsystem och kaffemaskiner med mat och dryck på arbetsplatsen. Kunderna besöks och får påfyllning ur ett sortiment av frukostprodukter, färdigrätter, mellanmål samt kalla och varma drycker. De är ett företag som satsar fullt ut på en trivsam arbetsmiljö och tar hand om sina medarbetare.

För kunds räkning söker vi på StudentConsulting nu studenter som kan jobba extra. Dina arbetsuppgifter som lagermedarbetare hos Convini kommer vara sedvanliga lageruppgifter och bland annat lasta bilar med leveranser. Det är ett fysiskt påfrestande jobb och tempot är högt så vi ser att du som söker inte är rädd för att ta i samtidigt som du gör ditt jobb noggrant.

Arbetet är belagt 2-3 dagar i veckan men till sommaren kan det blir mer, du ska då vara tillgänglig 3-4 dagar.
Majoriteten av passen är förlagda mellan 15.00-19.00 men det kan förekomma att du blir tillfrågad att arbeta kl 10.00-19.00 med kort varsel.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd som konsult till Convini i Solna under uppdraget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
- Har truckkort A
- Körkort och erfarenhet av tidigare lagerarbete är meriterande
- Har ett anmärkningsfritt belastningsregister
- Är positiv och har en stark arbetsvilja
- Har god fysik och är van att arbeta i ett högt tempo

Sökord: Lagerjobb, Lagerarbetare, Solna, Norrort

Sökord: Lagerjobb, Lagerarbetare, Solna, Norrort
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare