Junior administrativ assistent sökes till bolag inom dagligvaruhandeln!

Junior administrativ assistent sökes till bolag inom dagligvaruhandeln!

Vill du arbeta som administrativ assistent inom dagligvaruhandeln och är driven samt strukturerad som person? Har du precis gått ut gymnasiet och är redo att skaffa arbetslivserfarenhet? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort bolag inom dagligvaruhandeln med huvudkontor i Solna. För deras räkning söker vi nu en driven och strukturerad Administrativ assistent till ett av deras masterdata-team.

Du kommer att ingå i ett team med ansvar för att analysera, validera, vårda in samt upprätthålla Masterdata i vår kunds befintliga system. Dessutom bistå i överflyttningen av samma data till deras nya affärssystem och att upprätthålla matchningen av data i gamla och nya system så länge som de gamla systemen är aktiva. Du bör vara en god kommunikatör då delar av arbetet kommer att innefatta kontakt med interna så väl som externa parter för att samla in data.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på Student Consulting men har din arbetsplats ute i kundens fräscha lokaler i Solna. Tjänsten beräknas starta så snart rätt kandidat hittats och startar med en provanställning på 6 månader med stor chans till förlängning eller anställning utav vår kund. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är klar med dina gymnasiestudier och gärna har någon form av tidigare arbetslivserfarenhet. Du är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare har du datavana, är snabb på tangenterna och har erfarenhet av Officepaketet. Är du IT-intresserad ses det som starkt meriterande. Som person är du även strukturerad, driven och kan arbeta självständigt.

Är det Dig vi beskriver här ovan? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se