Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Coor söker medarbetare på deltid till Kaffeservice på Karolinska!

Publiceringsdatum
18 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för att leverera hög service och har ett genuint intresse för att hjälpa människor? Har du ett högt engagemang och ett positivt förhållningssätt till arbetsuppgifter du sätter dig in i och utför? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker Coor personal till sin kaffe- och vendingservice på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna där dem ansvarar för kaffe- och varumaskiner. Kaffe och vending är en viktig del av serviceleveransen på sjukhuset, då den bidrar till trivsel och en välbehövd paus både för vårdpersonal och besökare. Leveransen omfattar ca 130 kaffemaskiner samt ett tiotal varumaskiner.
Som medarbetare inom kaffe och vending ansvarar du för daglig påfyllning och skötsel av maskiner så att anställda och besökare på sjukhuset alltid har tillgång till kaffe och övriga produkter enligt avtal.
Exempel på arbetsuppgifter:
- Packning och förberedelse av vagnar inför daglig service
- Regelbunden service och rengöring av kaffemaskiner
- Påfyllning och uppackning av varor.
- Enklare felavhjälpande reparationer vid anmälda fel
- Inventering, beställning

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting, men arbetar på Karolinska Institutet i Solna tillsammans med Coor. Tjänsten är en timanställning vilket innebär att du lägger din tillgänglighet själv men du behöver vara tillgänglig för arbete 3 dagar i veckan. Arbetstiden är huvudsakligen förlagt till dagtid, vardagar, men innehåller även delvis obekväm arbetstid (från kl. 06.00 på morgonen samt ev. helger). Tjänsten förväntas starta omgående och är ett långsiktigt behov. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en avklarad gymnasieutbildning. Det är önskvärt att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom service - exempelvis inom vending- och kaffeautomater, restaurang, lokalvård eller liknande. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i vårdmiljö är det också positivt.

Din svenska är god i tal och skrift och du har viss datorvana. Engelska samt övriga språkkunskaper är meriterande.

I den här rollen rör du dig nära vårdverksamhet, patienter och besökare, vilket ställer krav på stort hänsynstagande, följsamhet och ödmjukhet. Vi söker dig som klarar av en arbetsmiljö där människor befinner sig i alla livets skeden - en vårdmiljös utmaningar med stress och stundtals hög belastning. Som person tycker du om att bidra till en positiv stämning på jobbet och du förstår vikten av att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten beräknas att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat, så tveka ej att skicka in din ansökan direkt!

Liknande Jobb

StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com