Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Artikeladministratör sökes för kommande uppdrag!

Ansök nu
Vi söker en noggrann och strukturerad person med tidigare erfarenhet av arbete inom administration och ett stort intresse av att utvecklas vidare inom data. Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kommande uppdrag dig som vill arbeta som Artikeladministratör och är redo för nya spännande utmaningar.

I rollen som artikeladministratör kommer du att utgöra en administrativ resurs mot masterdata. Vidare kommer du att arbeta med att strukturera och registrera artiklar/varor samt leverantörer i vår kunds interna system. I ditt arbete kommer du att tillhöra Masterdata-teamet.

Uppdraget är en heltidstjänst med start efter sommaren och löper fram tills årsskiftet med chans till förlängning/övertag. Du blir anställd hos oss på StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult på kundens fina kontor i Stockholm. Kontorstider med viss flexibilitet tillämpas. Introduktion vid start sker.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning och har mycket god datavana/systemvana samt erfarenhet av Officepaketet. Det är mycket meriterande om du har kunskap i SAP och Masterdatakompetens inom dagligvaruhandeln men inget krav. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete eller bransch. Du ska tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

Som person är du noggrann, kommunikativ och har inga problem att fråga om hjälp om det behövs. Du är även prestigelös, effektiv och har förmågan att se till helheten. Vidare är du en Teamplayer som bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Är det dig vi beskriver här ovan? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: masterdata, artikeladministratör, artikelvård, SAP

Sökord: masterdata, artikeladministratör, artikelvård, SAP
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juli 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare