Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Arbeta med biluthyrning hos internationellt välkänt företag!

Ansök nu
Avis söker nu serviceinriktade och engagerade medarbetare. Har du erfarenhet av kundkontakt, service och gillar att arbeta med bilar? Vill du jobba extra och samtidigt utveckla din erfarenhet inom kundbemötande & försäljning?

Information om uppdraget:

Avis är måna om att ge sina kunder mycket god service vid varje möte. Därför ska du själv gilla att interagera med kunder och leverera god service. Du uppmärksammar varje enskild kund och deras behov för att ge unika upplevelser. Som person är du därmed servicemedveten, flexibel och stresstålig.

I rollen kommer du att ha arbetsuppgifter som innefattar allt från kundbemötande, merförsäljning, tvätt, leverans samt kontroll av bilar. Detta innebär att du dels kommer att möta och välkomna kunder som kommer in till stationen, ta emot och tvätta inkommande bilar, samt leverera bilar. Du kommer även få arbeta med administrativa arbetsuppgifter inom Excel och svara på inkommande telefonsamtal och mail.

Då det kan förekomma kontakt med internationella kunder kan mycket av kundkontakten komma att ske på engelska. Därför ska du ha ett gott sinne för service och kommunikation på engelska.
Du kommer att arbeta i högt tempo men samtidigt inte tummar på kvalitén och servicen, därför ser vi att du är en stresstålig och flexibel person.

Avis söker flexibla medarbetare till sina olika stationer i Stockholmsområdet, arbetsplatsen kan därmed komma att variera beroende på behov. Arbetet är på deltid och arbetstiderna kan variera mellan måndagar-söndag kl. 07-21.
Tjänsten är en bemanningstjänst och innebär anställning hos StudentConsulting och arbete ute på Avis stationer i Stockholm.

Detta söker vi:

* Studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
* Körkort B för manuell växellåda.
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

* Du ska även vara serviceinriktad, social, flexibel och stresstålig
* Du ska även vara flexibel då arbetsuppgifter och arbetstider kan komma att variera

Meriterande:
* Ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska.
* Goda kunskaper i Office-paketet.
* Tidigare erfarenheter butik och kundbemötande.
* Intresse av bilar och service.

Sökord: Deltid, Bil, Extra, Sommar, Försäljning

Sökord: Deltid, Bil, Extra, Sommar, Försäljning
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare