Hoppa till innehåll

Analytisk Trafikledare sökes till Samtrans!

Är du en analytisk och erfaren trafikledare. Är du flexibel i ditt arbetssätt och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning enTrafikledare. Vår kund Samtrans arbetar med att förenkla och förbättra vardagen för människor som av olika anledningar inte har möjlighet att resa med den allmänna kollektivtrafiken. De är en del av Nobina Care, Nordens största kollektivtrafikföretag, som arbetar efter högt uppsatta mål gällande säkerhet, kvalitet och effektivitet. Du blir en del av ett härligt team med kollegor som besitter spetskompetens inom området.

Som Trafikledare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att via Samtrans trafikledningssystem och telefon övervaka och trafikleda de fordon som är ute i trafik. Du hanterar Samtrans trafik i realtid och ser till att den flyter på i bästa möjliga mån. Du har också ett övergripande ansvar för att följa upp och analysera utförd trafik. Du medverkar i att optimera beräkningen av antal fordon som ska vara ute. En stor del av rollen innebär att arbete kontinuerligt med förbättringsförslag, affärsutveckling och finna nya förslag på hur de kan bli bättre och mer effektiva.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och därefter sker anställning på Samtrans. Tjänsten är tänkt att tillsättas så snart rätt kandidat hittats och därefter erbjuds en tillsvidareanställning där provanställning om 6 månader tillämpas. Arbetstider varierar mellan 06.30-18.00 och sker i regel måndag-fredag, men i beaktning till att analysera peakar kan helgarbete förekomma. Arbetet sker på plats på Nobinas huvudkontor vid Västra skogen i Solna. Samtrans erbjuder möjligheten att arbeta med ett betydelsefullt uppdrag, men erbjuder även medarbetare en trygg anställning med kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt friskvårdsbidrag och personalrabatter via förmånsportal. De arbetar också aktivt med intern utveckling där du som medarbetare har möjlighet att gå vidare inom olika delar av verksamheten.

Detta söker vi:

* Utbildning inom logistik
* Goda datakunskaper och god vana i Office, grundläggande Excelkunskap
* Flytande svenska i tal och skrift
* B-körkort
Meriterande:
* Erfarenhet av PowerBi
* Erfarenhet av trafikledning/trafikplanering
* God lokalkännedom i Storstockholm

Som person är du driven, utåtriktad och kommunikativ. Ditt arbetssätt präglas av god analytisk förmåga, flexibilitet och ansvarstagande. Du bör kunna leda dig själv samtidigt som du är en lagspelare och vara samarbetsvillig. Vissa stunder är det mycket att göra och då är det viktigt att ha förmågan att fatta snabba beslut och att prioritera rätt. Du behöver ha ”skinn på näsan” och kunna bemöta de stundtals många stressade förare som ringer in. Du har en positiv grundattityd som skapar en god atmosfär i samarbetet med dina kollegor och våra chaufförer.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (1 dag kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga