Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ekonomiassistent med tomgodsansvar sökes till stort bolag i Bro!

Ansök nu
Besitter du en logisk förmåga, känner dig trygg i Excel och vill vara en del i ett stort bolag inom dagligvaruhandeln. Är du dessutom prestigelös och trivs i en föränderlig miljö. Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en Ekonomiassistent till vår kund i Bro. Vår kund är ett stort bolag inom dagligvaruhandeln och i denna roll kommer man vara en del av deras Settlement-och tomgodsavdelning som är ett varmt team med erfaren kompetens och har fokus på samarbete. Bolaget befinner sig just nu i en stor och spännade föränderlig miljö vilket gör att du som kommer in bör ha ett öppet och flexibelt arbetssätt.

I rollen kommer du ha en blandad roll som innebär både ekonomiska delar och ansvar över tomgod. Tjänsten innebär att säkerställa att företagets Logistikpartners får rätt betalt för utförda tjänster i enlighet med överenskomna avtal, samt att säkerställa god kontroll på Transportavdelningens ekonomi. Din uppgift är även att taktiskt styra samt operativ administration av lastbärare och emballage. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar bland annat:
* På vecko- och månadsbasis ta fram fakturaunderlag.
* Att utföra kontroll, frisläppning och matchning av debiteringsunderlag och fakturor
* Kontrollera och analysera efterlevnad av ingångna avtal
* Stötta vid månads- och årsbokslut till teamet
* Planera och styra lastbärare och emballage mellan avsändare och mottagare samt utföra kontroll, uppföljning och avvikelsehantering.
* Registrera, hantera och följa upp aktuella lastbärare och emballage.
* Agera på kvalitets- och kostnadsavvikelser
* Bidra till ständiga förbättringar samt upprätthålla ett standardiserat arbetssätt inom egen avdelning såväl som tvärfunktionellt
* Löpande samarbete med transportör/leverantör

Du kommer att vara anställd som konsult via oss på StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund på deras kontor i Bro. Tjänsten är på heltid med önskad start så snart rätt kandidat hittats och inleds med en provanställning på 6 månader, med chans till förlängning. Arbetstiderna är förlagda på vardagar under kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerat universitet/högskola med ekonomisk inriktning eller motsvarande inriktning. Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska. Det är meriterande med utbildning/erfarenhet inom tullhantering samt erfarenhet av och god förståelse för transportplaneringsprocessen. Det är fördelaktigt med erfarenhet av SAP, Excelkunskaper på avancerad nivå och ha en logistisk förståelse.

Som person tar du stort ansvar för ditt arbete, säkerställer att du förstår vad som förväntas av dig och är noggrann med att leverera högsta kvalitet. Du har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter. Du trivs i en roll där du får utvecklas och är inte rädd för att ta initiativ eller fråga om hjälp. Att prioritera även i stressiga situationer ser du inte som en svårighet, tack vare ditt proaktiva och lösningsorienterade arbetssätt. Vi erbjuder möjlighet att utöka sina kunskaper. Som person har du lätt för att samarbeta och har stor känsla för reda, ordning och struktur.

Låter det här som ett jobb för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare