Kundservicemedarbetare B2B

Kundservicemedarbetare B2B

Kundstjänstmedarbetare B2B
Är du en positiv, driven, lagspelare? Då kan det vara dig vi söker! St1 letar efter sin nästa stjärna till sitt B2B kundserviceteam!

Ditt uppdrag
Som kundtjänstmedarbetare på St1 kommer du ingå i företagets B2B team om sex personer som alltid ser till att ha en positiv teamkänsla på jobbet. Tillsammans med dina kollegor kommer du jobba med att hjälpa och serva företagskunder över telefon och via mejl. Ett gott bemötande är grundläggande och du ser alltid till att lösa inkommande ärenden på bästa sätt. Ärendena rör till exempel fakturafrågor, drivmedelsfrågor, konto/kortfrågor, felanmälningar samt till viss del kredithantering. St1s kunder kör både lätt och tung yrkestrafik och kan vara både Shell och St1 företagskunder. Nyligen har St1 även tagit över supporten för St1 Biogas som är en helt ny affär och kundstock för bolaget. Tjänsten innefattar också övriga administrativa uppgifter som t.ex. rabatt- och prisuppdateringar.

För att lyckas i rollen tror vi att du:
  • Har en gymnasieexamen
  • Har tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete med telefonen och mail som arbetsverktyg
  • Har god systemvana / datorkunskap och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya system och hantera flera system samtidigt
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då du kommer att använda båda språken i ditt arbete
  • Har goda kunskaper i MS Office
Du ska ha ett starkt driv och nyfikenhet av att vilja ge kunderna en kundupplevelse över förväntan och är van vid att ha tydliga mål. Att du sedan brinner för att utveckla och förbättra verksamheten ser vi som en viktig del i rollen.

Övrigt
Omfattning: Heltid måndag till fredag, arbetstid 7.50-17.00
Anställningsform: Heltid
Tillträde: Omgående

Nyfiken på att veta mer
Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Rådande semestertider kan göra att det kommer dröja något med återkoppling från oss men vi lovar att återkoppla till dig så snart vi kan.

Ansvarig rekryterare: Josefin Drakopoulou- Josefin.drakopoulou@kraftsam.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Försäljning, Kundservice, Säljsupport, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 apr 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

St1 är en känd aktör i drivmedelsbranschen med stationer runt om i Sverige. Företagets målsättning är att bli det mest CO2-medvetna drivmedelsföretaget i branschen med fokus på att avveckla fossila bränslen. Du blir en del av ett företag med ett trevligt klimat med positiv stämning som har en hjälpsam kultur. St1 sitter i helt nya lokaler i Bromma blocks.