Account Manager till HOOM Home & Hotel

Account Manager till HOOM Home & Hotel

OM FÖRETAGET
HOOM HOME & HOTEL etablerades 2018 och bedriver idag hotellverksamhet på fyra anläggningar. Vi finns idag i Järfälla, Jönköping Solna och Sollentuna. Som namnet antyder är vår affärsidé att erbjuda våra gäster både ett hem och ett hotell. Med nydesignade hotelllägenheter inredda med kök och vitvaror till bekväma hotellrum med fullsortiments service, är vår ambition att möta våra gästers olika behov av boenden, oavsett om gästen bor hos oss en dag eller flera månader i sträck. Med vår nya anläggning i Solna kan vi dessutom erbjuda en välrenommerad fullsortiments restaurang samt flera moderna grupp och konferenslokaler.


VI SÖKER DIG SOM
Drivs av att göra affärer, bygga relationer och har ett starkt fokus på resultat och utveckling. Du är en initiativtagande person som självständigt driver dina säljprocesser framåt. Vidare bör du ha en hög social kompetens med bra förmåga att skapa och utveckla affärsrelationer.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten innefattar ett helhetsansvar för företagsförsäljningen till HOOM Home & Hotels anläggningar i Stockholms län. Som Account Manager ansvarar du för hela säljprocessen med stöd och samarbete från kollegorna i sälj- och marknadsteamet samt ledningsgruppen. Du rapporterar till Director of Sales & Marketing.

Försäljningsarbetet består av ca 50% nykundsbearbetning och 50% implementering och utveckling av befintlig kund samt en del upphandlingsarbete. I rollen ingår dessutom att driva och delta vid olika events och kundaktiviteter, självständigt såväl som i samarbete med företagets kommersiella och operativa avdelningar.

ERBJUDANDE
 • Fast lön + rörlig bonus
 • Komma in i ett tidigt stadie i HOOM's tillväxtresa
 • En entreprenöriell företagskultur med stor möjlighet att påverka
 • Gym och boendeförmåner på HOOMs anläggningar
KRAV
 • Ett par års erfarenhet av B2B försäljning
 • Van användare av Office-paketet
 • Flytande svenska och engelska
 • Gymnasieexamen (eftergymnasial utbildning är meriterande)
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Plats: Solna, arbete på annan ort kan förekomma
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning

REKRYTERINGSPROCESSEN
Alla frågor rörande tjänsten hanteras av Source Group.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, sälj, försäljare, hotell, tjänsteförsäljning, försäljning, AM, "account manager", KAM, "key account manager", b2b, sales
Mer info
Email Mejla Source Group AB
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Source Group levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens.