Hoppa till innehåll
Smartify logotyp

Area Manager till Smartify

Ansök nu
Smartify är ett entreprenörsdrivet bolag, marknadsledande inom sina valda tjänster, med stor ambitioner för 2023. Bolaget är rikstäckande med servicekontor i Solna business park. Leveransorganisationen och företagets tekniker hanterar varje dag flera hundratals olika installationer och supportuppdrag inom IT och teknik.

Allmänt om rollen:

Som Area Manager är du spindeln i nätet på bolaget. Du kommunicerar dagligen med både kunder och tekniker. En viktig del i rollen är dagligen matcha rätt tekniker med rätt kund, utifrån uppdragsbeskrivningen.

Du är länken mellan kunden och tekniker, supporterar tekniker så denna har rätt förutsättningar att utföra sitt uppdrag. Tillsammans med dina kollegor på operations avdelningen jobbar du dagligen för att lösa våra kunders problem och ge god service.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvar för ett områdes tekniker och kunder.
  • Boka ut rätt tekniker med rätt kund utifrån satta månadsmål.
  • Svara på inkommande samtal på telefon och mail.
  • Vara en problemlösare för våra kunder och tekniker.
  • Ansvarig att rekryterar nya tekniker till ditt team.
Din bakgrund:
  • Vi ser gärna att du är i början av din karriär och jobbat ett par år och vill testa något nytt.
  • Har erfarenhet från en bred roll med högt tempo och många olika arbetsmoment
  • Har erfarenhet från en personalintensiv bransch och vet vad det innebär.
  • Gärna intresse för IT och teknik.
Här hos oss på Smartify erbjuder vi en glädjefylld arbetsplats, AW:s med härliga kollegor, teamaktiviteter, träning på arbetstid, kollektivavtal, tjänstepension, och marknadsmässig lön.
Mer info
Kontaktperson
Richard Åvall
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 okt. 2023 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Smartify bildades efter att BBG, Bredbandsgruppen, och Tech Troopers gick ihop i augusti 2019. Den nya moderna tekniken ger oss fantastiska möjligheter - tyvärr hänger inte alla med i denna utveckling. Den som inte har tillgång till eller kunskap om digitala verktyg och teknik riskerar att hamna i utanförskap. Smartifys mission är därför att göra Sverige smartare, genom att hjälpa till att demokratisera digitaliseringen och göra den nya tekniken tillgänglig och lättanvänd för alla. Vare sig det handlar om programvara, bild, ljud, IT eller WiFi-nätverk kan Smartify hjälpa till.

Bredbandsgruppen & Tech Troopers

Bredbandsgruppen, BBG, startade igång sin verksamhet 2007 och kom kort därefter att bli en ledande leverantör för tekniksupport, installation och servicetjänster. Tech Troopers grundades 2014 med ambitionen att kunna erbjuda en lättillgänglig och prisvärd supporttjänst, både för privatpersoner och företag. Det blev ett helt nytt sätt att kunna erbjuda teknisk support on-demand, via en crowd av kvalitetsssäkrade, extrajobbande tekniker.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare