Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Customer Service Agent till företag inom data och analys!

Ansök nu
Nu söker vi en Kund Support Medarbetare till vår kund inom data, analys och datadrivna lösningar i Solna!

Brinner du för att ge kunden den bästa tänkbara servicen? Då är det här rätt arbetsplats för dig.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu för kunds räkning Support Medarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden. Tanken är att du efter 6 månader kommer bli överrekryterad till företaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds:
  • En utvecklande roll i en dynamisk miljö
  • En gedigen introduktion och upplärning för att skaffa sig de verktyg som öppnar upp för att med tiden axla mer ansvar.
  • En långsiktig arbetsgivare med fokus på medarbetaren
Arbetsuppgifter
Customer Service är med och förändrar, förbättrar och förenklar vardagen för deras kunder och vi erbjuder ständig utveckling för dig som medarbetare hos oss.

Som Support medarbetare i teamet Customer Service hanterar du supportärenden inom ditt teams ansvarsområde. Du kommer att supportera kunder i diverse system, hantera fakturafrågor, avtalsfrågor och användarfrågor kring företagets tjänster för att nämna några. Du kommer att bli introducerad till företagets produktutbud och erbjuds alltid möjlighet till att bredda dina kunskaper och på sikt utvidga dina ansvarområden. För den som vill lite extra än det som ryms inom den ordinarie tjänstebeskrivningen finns det all möjlighet till att få medverka i olika projekt och även produktutveckling med kunden ständigt i fokus.

Som Kundtjänstmedarbetare har du ett brinnande intresse för kundservice. Det är en självklarhet att ge kunden bästa möjliga service och vägledning. Du tycker att det är extra roligt att vara på en arbetsplats där det händer många saker och inte rädd för förändring. Utmaningar och förbättringar, det är något som driver dig. Att ta eget ansvar är något som motiverar dig och du tycker om frågor som är komplexa och kräver extra fokus för att lösa.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet inom kundserviceyrket och har telefonvana då detta är ditt primära arbetsverktyg.
  • Drivs av utmaningar och tar eget ansvar. Du ser lösningar, vågar tänka nytt och trivs i en miljö där det händer mycket med högt arbetstempo.
  • Har god datorvana och ett tekniskt intresse
  • Kunskaper i svenska och engelska
Vi ser det meriterande om du arbetat med support inom bank, finans, försäkring, telecom, tech, fastighet eller juridik. Har du vidare arbetat med incidenthantering baserat på ITIL eller arbetat med lean eller ci ser vi det som ett plus i kanten.
Som sist ser vi det även meriterande om du har andra språkkunskaper, så som norska, danska, finska eller tyska.

Vi tror att du har hög integritet, professionell inställning och ett noggrant arbetssätt. För att du ska trivas bra i vårt team är du en sann lagspelare som är mån om dina kollegor och vår arbetsmiljö.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Solna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Louise Adrianzon

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson
Louise Adrianzon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare