Hoppa till innehåll
Procas Business Relations AB logotyp

Nobina söker RPA-utvecklare

Vill du vara med och utveckla framtidens ekonomiavdelning? Vi söker nu dig som drivs av att effektivisera och automatisera processer.

Service Center Ekonomi (SCE) är drivande i RPA-utvecklingen på Nobina och behöver nu stärka teamet med ytterligare en RPA-utvecklare. I dagsläget har SCE ett 20-tal automatiserade processer och intresset att effektivera processer med hjälp av RPA växer även from andra avdelningar.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer arbeta i RPA-teamet på Service Center Ekonomi som r en koncernövergripande avdelning som supporterar Nobinas nordiska bolag inom redovisning, fakturahantering, cashmanagement och treasury Parallellt med den viktiga ekonomifunktionen arbetar vi också med att effektivisera processer och arbetssätt där RPA-teameten mycket betydelsefull roll.

Du kommer bland annat att:

· Utveckla RPa-processer i Blueprism

· Tillsammans med teamet ansvara för hela Nobinas RPA-leverans

· Förvalta RPA-processer

· Aktivt arbeta med att identifiera lämpliga processer att automatisera

Erfarenhet av RPA-utveckling och automatisering av affärsprocesser är ett krav och det är meriterande om du arbetat i Blueprism tidigare.

VI SÖKER DIG SOM

För att lyckas i rollen bör du vara nyfiken på ny teknik, vara positivt inställd till nya saker och för att trivas att arbeta i högt tempo. Du ska tycka om när det händer mycket och vara rädd för att ta egna initiativ. Ett genuint systemintresse är en självklarhet och är du en fena på Excel.

ÖVRIG INFORMATION

Start: omgående
  • Inhyrning 6 månader med möjlighet till överrekrytering
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Solna
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Skicka din ansökan till ansokan@procas.se eller ring 0702644170

OM NOBINA

Vi är Nobina. Med 12 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Från ett välkomnande bemötande och en bekväm bussresa, till ny smart teknik som bidrar till fler fossilfria resor. En unik möjlighet att skapa förändring.

Koncernen är verksam i Sverige, Norge, Danmark och Finland och omsatte 2020/2021 närmare 11 miljarder kronor. På den svenska och danska marknaden erbjuder Nobina även omsorgsresor under varumärkena Samtrans, Göteborgs Buss, Telepass respektive Ørslev. Tillsammans förflyttar vi samhället varje dag.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi som jobbar på Procas Business Relations AB har lång arbetserfarenhet inom Rekrytering, bemanning samt kompetensutveckling inom affärsmannaskap. Vi jobbar med rätt kandidater som är anpassade efter bolagens behov, värderingar och långsiktiga mål genom utveckling. Det gör vi genom: Bemanning och rekrytering Utbildning Karriär- och kompetensutveckling Affärsidé, vision och kärnvärden Procas affärsidé att vara det självklara valet för bolag som har personal- och kompetensutvecklingsbehov på kort- och lång sikt. Procas vision är att vara en kompetenspartner för individer och företag. Våra kärnvärden är: Professionalism, Affärsmannaskap, Kompetens samt Långsiktighet

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare