Hoppa till innehåll
Procas Business Relations AB logotyp

Löneekonom sökes för kunds räkning i Solna

ARBETSUPPGIFTER

Detta är en nyckelroll i organisationen och gruppen. Du kommer att ersätta en person som är "single point of contact" för såväl externa parter som interna såsom HR, Comp & Ben, Lön och Redovisningsavdelningen. Bolaget har genomgått ett stort systembyte och jobbar idag med POL. Du bör ha en god förståelse för löneprocess för att kunna felsöka och åtfärda rapportering.

Du kommer bland annat att arbeta med:
 • Finansiella uppföljning av förmånslådan för koncernenes räkning
 • Personalskulder, semesterbanker
 • Samordnande roll
 • Uppföljning kollektivavtal, personalskulder
 • Avstämning av balanskonton
 • Analys av löne bilkostnader
 • Utredning mot system
VI SÖKER DIG SOM

För att trivas och vara framgångsrik i detta uppdrag behöver du vara en person som tar tag i problem och löser dem självständigt eller tillsammans med andra i gruppen. Du behöver vara noggrann och tålmodig och ibland uppfinningsrik. Du kan jobba med detaljer utan att förlora greppet om helheten. Arbetsuppgifterna kan variera, ibland är frågeställningarna väldigt komplexa och ibland är de rutinmässiga så du måste vara prestigelös.

Vi söker dig som har några års arbetserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en mycket van användare av Excel. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Teamet består av 4 personer som fungerar mycket väl ihop och det är lätt att trivas med kollegorna! Teamet präglas av erfarna och kompetenta medarbetare som ställer upp för varandra. Enheten ansvarar för rapportering till ägare, bolagens ledning, styrelser och myndigheter.

VI ERBJUDER

fast månadslön

Friskvårdsbidrag

sl-kort

pensionsavsättning

semesterrätt 25 dagar

ÖVRIG INFORMATION

I denna rekryteringsprocess samarbetar kunden med Procas Business Relations AB
 • Start: Omgående
 • Inhyrning 6 månader med möjlighet till anställning hos kund.
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Solna
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Skicka din ansökan till ansokan@procas.se eller ring 0702644170
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi som jobbar på Procas Business Relations AB har lång arbetserfarenhet inom Rekrytering, bemanning samt kompetensutveckling inom affärsmannaskap. Vi jobbar med rätt kandidater som är anpassade efter bolagens behov, värderingar och långsiktiga mål genom utveckling. Det gör vi genom: Bemanning och rekrytering Utbildning Karriär- och kompetensutveckling Affärsidé, vision och kärnvärden Procas affärsidé att vara det självklara valet för bolag som har personal- och kompetensutvecklingsbehov på kort- och lång sikt. Procas vision är att vara en kompetenspartner för individer och företag. Våra kärnvärden är: Professionalism, Affärsmannaskap, Kompetens samt Långsiktighet

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare