Ekonomiassistent till Kundreskontran

Ekonomiassistent till Kundreskontran

Gillar du att vara spindeln i nätet och ge support i toppklass?

Då kan den här tjänsten vara rätt för dig!

Ekonomiassistent till Kundreskontran

Vi söker nu en driven ekonomiassistent som vill förstärka vår kunds kundreskontrateam. Du kommer att ha många kontaktytor både med verksamheten och med svenska samt utländska kunder.

För att lyckas i rollen bör du vara en driven person med några års arbetslivserfarenhet som tycker om att arbeta med olika arbetsuppgifter parallellt med varandra. Du förväntas ge organisationen support i toppklass och samtidigt sköta kundreskontran. Du är flexibel, tycker om att tänka nytt, det är en fördel, men inget krav om du har erfarenhet av Agresso.

Vår kund erbjuder ett utvecklande arbete i ett härligt gäng på ca 30 personer. Du kommer tillhöra kundens Service Center Ekonomi, som är en koncernövergripande avdelning som supporterar alla bolag inom redovisning, ekonomi- och inköpsadministration.

I rollen ingår följande arbetsuppgifter:

· Kundfakturering

· Upplägg av nya kunder

· Kreditberedning

· Kravhantering

· Bokslutsarbete

· På sikt lära sig ytterligare arbetsuppgifter på Service Center Ekonomi

Utbildning inom ekonomi och några års arbetserfarenhet är ett krav. Vi hoppas tillsätta tjänsten så snart som möjligt varför vi råder dig att inte vänta med din ansökan. Tjänsten är ett vikariat under ett år. Välkommen att ansöka!

ÖVRIG INFORMATION

· Start: Omgående

· Inhyrning 6 månader med möjlighet till förlängning

· Omfattning: heltid

· Placering: Solna

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Skicka din ansökan till ansokan@procas.se eller ring 0702644170.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://procas.se/
Sista ansökningsdag 5 mars 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi som jobbar på Procas Business Relations AB har lång arbetserfarenhet inom Rekrytering, bemanning samt kompetensutveckling inom affärsmannaskap. Vi jobbar med rätt kandidater som är anpassade efter bolagens behov, värderingar och långsiktiga mål genom utveckling. Det gör vi genom: Bemanning och rekrytering Utbildning Karriär- och kompetensutveckling Affärsidé, vision och kärnvärden Procas affärsidé att vara det självklara valet för bolag som har personal- och kompetensutvecklingsbehov på kort- och lång sikt. Procas vision är att vara en kompetenspartner för individer och företag. Våra kärnvärden är: Professionalism, Affärsmannaskap, Kompetens samt Långsiktighet