Hoppa till innehåll
Plantasjen logotyp

Plantagen söker en Master Data coordinator

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
På Plantagen brinner vi för växter. Men framför allt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som delar våra värderingar om glädje, tydlighet och ägarskap erbjuder Plantagen ett unikt utbud av växter och växtlösningar för att främja ett växande liv!

Ansvarsområde

Som Master Data coordinator på Plantagen kommer du arbeta i en internationell miljö och ansvara tillsammans med resten av teamet att all relevant data inom lager & logistik, produkter och pris & kampanjer håller hög kvalitet samt stötta resten av organisationen med din specialistkunskap inom våra system och arbetsmetoder. Du kommer vara en nyckelperson i samarbetet mellan alla andra delar av verksamheten och våra systemleverantörer i arbetet att driva förbättringar av system och stödprocesser.

Kvalifikationer

Några års erfarenhet från administration av produkt och logistik master data.

Van att samarbeta mellan olika funktioner.

Erfarenhet av att leda och ingå i projekt.

Van att driva samt dokumentera processförbättringar.

Du kommunicerar på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Erfarenhet av att jobba i M3.

Erfarenhet av SQL.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som identifierar dig med våra värderingar glädje, tydlighet och ägande

För att passa i rollen trivs du med att arbeta i en miljö med högt tempo och drivs av att nyttja din goda simultanförmåga. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med master data inom retail och har god affärsförståelse.

Du är självgående, resultatinriktad, lösningsorienterad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du är social, utåtriktad och trivs med att bygga och bibehålla relationer.

Eftersom vi är ett litet team är det viktigt att du är prestigelös som person, kan jobba i högt tempo när det behövs och trivs med många varierande uppgifter.

Det är viktigt för oss att du har rätta kvalifikationer för tjänsten, men det allra viktigaste är att du är rätt person för oss och att vi är rätt företag för dig.

Rapporterar till:

Rollen ingår i IT organisationen och rapporterar till Manager Master Data

Vi erbjuder:

En modern arbetsplats med personlig prägel och trevliga kollegor. Varierande arbetsuppgifter och marknadsmässiga villkor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm (Frösundavik), resor förekommer. vi tillämpar provanställning.

Känner du igen dig i vår beskrivning? Då är du välkommen med din ansökan! Vi kallar löpande till intervju, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum är 10 juni 2024

Vi växer tillsammans!

Kontaktperson

Erik Schencke

+46701080368

Erik.Schencke@plantagen.se
Plantasjen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren