Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Butiksansvarig säljare till Elektroskandia i Solna

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du..

* bli en del av en arbetsplats där vi värderar olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling
* arbeta hos Sveriges ledande elgrossist
* ha en varierad roll med både kundkontakt och personalutveckling

Då kan det här vara tjänsten för dig!

Som Butiksansvarig fokuserar du främst på att:
* sälja företagets produkter samt bistå kunder med teknisk rådgivning för att ge bästa möjliga stöd för aktiv försäljning.
* ha kontinuerlig kontakt med befintliga och nya kunder för att informera om företaget samt våra tjänster och erbjudanden

Du har inte personalansvar men har bland annat ansvar för att:
* leda teamet lokalt som idag är tre butiksäljare genom att coacha och följa upp så att ni når företagets uppsatta mål.
* ha dialog med leverantörer kring kunder, sortiment, aktiviteter & leveranser
* ha kontinuerlig kontakt med övriga avdelningar internt samt med fastighetsägaren

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.


Personprofil
För att passa i rollen tror vi att du har en bakgrund inom elbranschen eller närliggande bransch.

Du har arbetat i en roll med ansvar där du med tekniska kunskaper och intresse för försäljning lyckats i ditt arbete.

Som person ser vi att du har en positiv attityd där du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Det är naturligt för dig att ta initiativ där du sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vi ser även att du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Butiken är öppen 06 - 16 och du arbetar 05:30 - 14:00 eller 08 - 16:30.
Plats: Banvaktsvägen 24, 171 48 Solna

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på 072-157 27 76 alt. mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen in med din ansökan!


Företagspresentation
Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer el-materiel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se, www.cardi.se, www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern.


Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare