Hoppa till innehåll
PeopleProvide logotyp

HR Business Partner till det internationella tech företaget Net Insight

Vill du vara en del av HR-arbetet i ett tech företag som är mitt uppe i en spännande tillväxtresa? Trivs du i en internationell miljö på ett företag där affären står i centrum? Då kan denna roll vara rätt för dig!

Om Net Insight:

Net Insight utvecklar och erbjuder skalbara IP videolösningar för videotransport och molntjänster till tv-bolag, produktionsbolag och företagskunder globalt. Lösningarna används främst under liveevenemang inom sport, nyheter och underhållning. Net Insight har även utvecklat en synkroniseringslösning (sync) för 5G-nät som erbjuds till telekomföretag. Net Insight har idag en omsättning på ca. 475 MSEK och ca. 200 anställda huvudsakligen i Sverige, men även i UK, USA och Singapore.

Värdegrund: True Partners, Visionary, Experts

Om rollen:

Som HR Business Partner agerar du strategisk och operativ HR-partner främst till ledare inom försäljningsorganisationen där du ansvarar för samtliga HR frågor och skapar förutsättningar för att säkra fortsatt tillväxt. Du har även ansvar för vissa verksamhetsövergripande HR områden och deltar i utvecklingsprojekt inom HR. Rollen rapporterar till CHRO i Stockholm.

Ditt huvudsakliga ansvar:
  • Agera affärsnära och proaktivt stöd samt bollplank till cheferna inom säljorganisationen i samtliga HR-frågor
  • Arbeta med att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetenser samt stötta chefer med rekryteringar
  • Analysera vårt anställningserbjudande och våra ersättningspaket globalt för att säkra tydliga och konkurrenskraftiga anställningsvillkor och fortsatt tillväxt
  • People data - Utveckla arbetet med HR-nyckeltal som stöttar verksamheten.
  • Kontinuerligt arbeta med utveckling och förbättring av processer, policys, riktlinjer och rutiner inom ansvarsområdet. Viss HR-administration och rapportering ingår även i arbetsuppgifterna
  • Delta i utvecklingsprojekt inom HR, exempelvis projekt inom ledarskap, kultur och internkommunikation
  • Kontinuerligt arbeta med utveckling och förbättring av processer, policys, riktlinjer och rutiner inom ansvarsområdet
Kompetenskrav och personliga egenskaper:

Vi söker dig med 2-4 års arbetslivserfarenhet inom brett HR arbete, med vana från arbete i en internationell organisation. Erfarenhet från England eller USA är meriterande. Du har troligtvis erfarenhet från sälj då du i HR relaterade frågor stöttar säljorganisationen. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper inom arbetsrätt. För denna roll ser vi att du har högskole- eller universitetsexamen inom HR. Då du kommer arbeta internationellt önskar vi att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person har du ett starkt driv och initiativförmåga med god affärsmässig förståelse. Du har ett pragmatiskt förhållningsätt och tar ägandeskap över dina arbetsuppgifter från start till mål. Du är kommunikativt säker med god förmåga att utveckla förtroendefulla relationer med chefer och medarbetare, både i Sverige och internationellt.

Vi är ett litet dedikerat HR-team med högt engagemang och många spännande frågor i fokus. Samarbete och teamwork är en förutsättning för att vi ska lyckas. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett prestigelöst och utvecklingsorienterat team som drivs av att göra skillnad på riktigt. Vi hoppas du vill vara med på vår spännande tillväxtresa!

Ansökan och frågor om tjänsten:

Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas snabbt!

Kontaktperson vid frågor om uppdraget är Roger Österman, roger.osterman@peopleprovide.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 apr. 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PeopleProvide grundades 2014 av VD Anna Möller med visionen om att skapa hållbar och affärsdriven HR för våra kunder. Vi har vårt kontor i Stockholm på Swedenborgsgatan 10 men är även verksamma i Göteborg och Malmö. Det är ett kompetensbolag inom HR med ett stort engagemang för hållbarhet för både människa och miljö.

Företagets värderingar är; Enkelt och Engagerat. Värderingarna genomsyrar verksamheten och leder medarbetarna i sitt vardagliga arbete.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare