Hoppa till innehåll
Peab Anläggning AB logotyp

Mark- & anläggningsarbetare

Mark- och anläggningsarbetare med specialistkunskap inom VA

Vi på Peab Anläggning satsar för fullt och söker nu en initiativtagande och samarbetsvillig anläggningsarbetare som vill vara med och bidra till våra projekt i Stockholm. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter
  • Rörläggning, vatten- och avloppsarbeten
  • Schakt- och fyllningsarbeten
  • Ytskiktsarbeten; kantsten, plattläggning, grönytor
  • Grundläggning av byggnader
Om dig

De personer vi söker har god och mångårig erfarenhet av dessa arbetsuppgifter och dokumenterad utbildning och behörigheter inom området. Som person vill vi att du är en riktig yrkesman och stolt över detta, ansvarsfull, initiativtagande, har driv och lätt för att samarbeta. Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För tillsvidareanställning krävs yrkesbevis eller motsvarande kompetens och att du är helt självgående.
B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som anläggningsarbetare hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryternade chef Andreas Kristoffersson - andreas.kristoffersson(at)peab.se eller HR Partner Tobias Munoz - tobias.munoz(at)peab.se.

Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare