Arbetsledare

Arbetsledare

Arbetsledare

Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Peab Anläggning befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu fler arbetsledare.

Om rollen

Som arbetsledare kommer du att bistå platschefen, planera leda och fördela arbetet gentemot våra hantverkare inom anläggning. Du ansvarar för olika projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiprognoser, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budget.
På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Vem är du

Vi söker dig som har bygg/anläggningsteknisk utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har god tidigare erfarenhet av rollen som arbetsledare inom anläggningsproduktion och är således självgående inom alla vanligt förekommande arbetsmoment. Som person är du driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende för såväl medarbetare, kund och allmänhet. Du behärskar svenska i tal och skrift, B-körkort är ett krav och tillgång till egen bil önskvärt. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ifall du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Andreas Engström - andreas.engström(at)peab.se eller HR Partner Tobias Munoz - tobias.munoz(at)peab.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.