Hoppa till innehåll
Orkla Wound Care AB logotyp

Strategisk Inköpare

Ansök nu
Har du erfarenhet av att arbeta som inköpare inom tillverkande industri eller FMCG? Orkla Wound Care erbjuder dig en spännande roll i en internationell miljö med en inköpsorganisation i flera europeiska länder. Vill du vara med och driva utvecklingen för bolaget och marknadsledande varumärken framåt tillsammans med kompetenta kollegor? Då kan det här vara rollen för dig!

Om tjänsten:

Som strategisk inköpare tillhör du teamet Supply Chain som är en del av Orkla Wound Care. I rollen arbetar du med inköpsspecifika uppgifter som rör Orkla Wound Care men samarbetar även med den centrala inköpsorganisationen på Orkla. Du arbetar självständigt med stor frihet under ansvar och många kontaktytor, i en dynamisk arbetsmiljö och i nära samarbete med produktionsenheterna i Spanien, Polen och Norge. Rollen innebär ca 10–20 resdagar per år inom Europa.

Rollen är en tillsvidareanställning med placering i Solna Business Park. Orkla tillämpar ett flexibelt arbetssätt med viss möjlighet att arbeta på distans.

Ditt huvudansvar kommer vara att:
  • Att driva aktiviteter som stöttar bolagets hållbarhetsagenda
  • Att självständigt leda upphandlingsprojekt, följa upp inköpskostnader, implementera besparingar/kontinuerliga förbättringar i försörjningskedjan och rapportera utfall
  • Att ansvara för ett antal inköpsområden med målet att uppnå lägsta totalkostnad utifrån våra högt ställda krav på kvalitet och produktsäkerhet
  • Driva förbättringsprogram och leverantörsutveckling/samarbeten
  • Ansvara för leverantörsförhandlingar och kontraktering inom dina inköpsområden
  • Att rapportera prisförändringar och prognosticera priser i nära samarbete med vår finansavdelning
  • Att arbeta i tvärfunktionella projekt inom bland annat utveckling av nya produkter
  • Arbeta med underhåll av masterdata i SAP
  • Eskaleringspunkt vid leveransstörningar för att säkra försörjning av material och produkter till våra fabriker
Är det här du?

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör, civilekonom eller motsvarande. Du har minst 3 års erfarenhet av strategiskt inköps- och förbättringsarbete inom FMCG branschen, medicinteknik eller tillverkande industri samt goda kunskaper i engelska. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av affärssystemet SAP samt att leda och driva projekt.

Personliga egenskaper:

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo i en organisation där den ena dagen inte är lik den andra. Som person är du affärsmässig och drivande, strukturerad och initiativtagande med stor social kompetens och en förmåga att skapa nätverk både externt och internt. Du är analytisk och noggrann i ditt sätt att arbeta, samtidigt som du trivs med varierande arbetsuppgifter, där förmågan att både se detaljer och förstå helhetens ingår som naturliga inslag. Du är en kommunikativ teamplayer som trivs i en innovativ och driven organisation.

Orkla Wound Care erbjuder:

Du kommer till ett marknadsledande företag med fantastiska varumärken. Kulturen präglas av ett högt engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Modig, pålitlig och inspirerande är Orklas värdeord vilka hjälper oss att utmana och leverera mot våra affärsmål. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en stimulerande miljö med goda karriärmöjligheter inom hela Orkla-koncernen.

Vill du veta mer:

I denna rekrytering samarbetar Orkla Care med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Charlotte Wahlström på 08-120 50 428. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: dagligvaruhandeln, FMCG, medcare , inköp, strategisk inköpare, upphandling, ständiga förbättringar, projektledning, sårvård, medicinteknik, tillverkningsindustri
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare