Hoppa till innehåll
OmniProcess logotyp

Innesäljare till Omniprocess

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en strukturerad person som trivs i en administrativ och serviceorienterad roll? Drivs du av att stötta andra och sätter laget före jaget? Då kan rollen som Innesäljare hos Omniprocess vara rätt för dig! Skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med OmniProcess en Innesäljare till Stockholm. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos OmniProcess.

OmniProcess är en del av Addtech AB, och ingår i affärsenheten Process Control. OmniProcess är inriktat mot försäljning av process- och laboratorieinstrument, och är idag agentur åt ca 28st leverantörer som alla fokuserar på processindustrin, så som papper och massa, kraftvärmeverk och petrokemi. Deras vision är att vara ledande inom värdeskapande tekniklösningar för en hållbar framtid, och söker nu en serviceorienterad och driven innesäljare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och OmniProcess önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds:
Som medarbetare hos OmniProcess erbjuds du en trygg och stabil arbetsplats. Detta inkluderar bland annat coaching, verktyg samt möjligheter för alla medarbetare att utvecklas tillsammans. OmniProcess är en del av koncernen Addtech AB, vilket även innebär goda möjligheter till vidare utbildning samt avancemang i karriären.

OmniProcess erbjuder även:
  • En viktig roll i en pågående satsning av effektiviseringsarbetet på bolaget, där just dina tankar och idéer för att utveckla rollen välkomnas med öppna armar
  • Härliga och kompetenta kollegor som kommer hjälpa dig i utvecklas i ditt arbete
  • Goda förmåner i form av 28 semesterdagar, förkortad arbetstid under sommarhalvåret, tjänstepension i likhet med kollektivavtal och förmånlig försäkring
Arbetsuppgifter: i rollen som innesäljare hos OmniProcess är du ansvarig för att effektivt hantera inkommande förfrågningar och beställningar från befintliga kunder. Din support sträcker sig även till att assistera utesäljarna genom att framställa orderunderlag och tillhandahålla information om priser och leveranstider. En viktig del av ditt uppdrag inkluderar också att kommunicera med leverantörer, proaktivt identifiera marknadsbehov och dela leads, samt guida utesäljarna angående efterfrågan och lagerstatus.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Hantera inkommande förfrågningar och beställningar från befintliga kunder
  • Erbjuda support till utesäljare gällande produktillgänglighet, pris- och orderinformation.
  • Identifiera och kommunicera marknadsbehov genom nära samarbete med leverantörer och utesäljare
Vi söker dig som:
  • Minst gymnasial utbildning, ett tekniskt intresse och en vilja att utvecklas i en kommunikativ administrationsroll
  • Erfarenhet från en liknande roll som innesäljare (ex. koordinator, orderadministratör)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • God systemvana
Vi söker en prestigelös lagspelare som trivs i en varierande arbetsvardag med breda kontaktytor. Din serviceinriktning, fokus på kund och din flexibilitet i att hitta lösningar är avgörande. Vidare är det viktigt att du är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer samt känna energi av att bidra till organisationens tillväxt. I rollen tror vi det är viktigt att du är analytisk, strukturerad och gillar att utveckla processer och rutiner.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Solna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Filippa Furugren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
OmniProcess logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 mars 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OmniProcess vill hjälpa till att förbättra effektiviteten i svensk processindustri. De är ett 30-tal medarbetare placerade på 8 orter i Sverige. Deras långa erfarenhet i kombination med ett mycket brett utbud av utrustning ger dem möjligheten att erbjuda ekonomiska lösningar för nivåmätning, tryckmätning och flödesmätning samt system för vätske- och gasanalys.