Hoppa till innehåll
Office Management bemanning och rekrytering logotyp

Account Manager till framgångsrikt och modernt kontor i Solna

Ansök nu
Efter att ha ökat marknadsandelar år efter år, hela vägen tillbaka till 1993, genomför nu Office Management en avknoppning av sin framgångsrika Facility Management-del. I och med detta står avdelningen inför en tid där tillväxtpotentialen är större än någonsin. En tillväxtpotential av rang som byggs på en redan marknadsledande och stabil stomme. I samband med detta söker nu säljteamet till stockholmskontoret en driven Account Manager som är redo för nästa steg i karriären!

Om tjänsten
Vi erbjuder våra kunder framtidens arbetsplats genom konstorsnära tjänster. Som Account Manager kommer du ingå i ett sammansvetsat team där du säljer tjänster ur Facility Managements produktportfölj, mot både nya och befintliga kunder. Vi arbetar med helhetslösningar och strävar alltid efter långsiktiga relationer med kund.

I den här rollen ansvarar du själv för hela försäljningsprocessen där arbetsuppgifterna innefattar allt från första kontakt, till bokning av möte, genomförande av kundmöten till avtalsskrivning med kund. Som avtalsansvarig över din kund säkerställer du att kunden är nöjd genom hela processen. Vi arbetar efter en tydlig säljmodell med konkreta mål och stöd för att lyckas i din roll som säljare.

Denna tjänst är en visstidsanställning där du kommer arbeta utifrån en redan etablerad kundportfölj. För rätt kandidat kan anställningen erbjudas permanent, och du kommer då ha haft möjlighet att bygga dina egna kundrelationer under vikariatets gång.

Vem är du?
För att lyckas väl i rollen krävs en hög social kompetens och en positiv grundsyn. Som person är du självgående, ansvarstagande, driven och tävlingsinriktad. Du vet vad som krävs för att lyckas och brinner för att vårda och utveckla dina kundrelationer. Vi söker dig som är en lagspelare som sprider energi i gruppen och som ständigt strävar efter att överträffa dig själv.
  • Erfarenhet av försäljning, B2B-försäljning är meriterande
  • B-körkort
  • Uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Relationsskapande
  • Gillar att arbeta mot säljmål och sträva efter provisionen som tillkommer!
Vad vi erbjuder
Vi är miljöorienterade både när det kommer till naturen och våra anställdas arbetsmiljö. Detta visas bland annat genom diverse miljöcertifieringar och höga Great Place to Work-betyg flera år i rad. Friskvårdsbidrag, rikslunchkort och friskvårdstimme är några av förmånerna som du kommer kunna ta del av.
Hos dina kollegor finner du kunskap som har vuxit fram genom långvarigt arbete inom företaget. Genom detta finns det dagligen erfarenhetsbaserad kunskap att ta del av, både kring stora och små ärenden. Samtidigt har en kontinuerlig tillväxt ständigt öppnat upp för nya personer, idéer och utvecklingar. Detta har resulterat i en balans vi är oerhört stolta över att ha uppnått; en balans som erbjuder en unik arbetskultur med enastående möjligheter

Ort: Solna

Start: 1a November, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid med möjlighet till flextid

Anställningsform: Vikariat minst 6 månader, med möjlighet till fast anställning efter slutdatum.

Lön: Fast månadslön med provision
Mer info
Kontaktperson
Mathias Eriksson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 nov. 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Hos oss på Office Management bemanning och rekrytering kan du arbeta som konsult via oss eller rekryteras direkt till vår kund. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare