Hoppa till innehåll
Nytida logotyp

Sektorchef till Individ och Familj

Ansök nu
Nu söker vi en driven sektorchef till individ och familj. Vi erbjuder ledarskapsprogram, ett meningsfullt arbete och möjligheten att göra skillnad!

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Ledarprogram via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
  • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Om rollen

Vi söker dig som vågar tänka och arbeta utifrån nya metoder samt är systematisk och noggrann. Du blir regionchefernas närmaste stöd och samarbetar med stabsfunktioner så som HR, Ekonomi och Kvalité. Tillsammans ser ni till att skapa ett gott arbetsklimat i sektorn.

Du både vill och har förmågan att styra och följa upp sektorn utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du har budget- och resultatansvar samt rapporterar till Fredrik Von Malmborg VD för Nytida och ingår i hans ledningsgrupp. En viktig del av arbetet är att bibehålla goda relationer med kunder, närstående, uppdragsgivare, myndigheter och andra intresseorganisationer. Som sektorchef driver du även utvecklingsarbete i syfte att förbättra kvalitet och ekonomi. Som sektorchef är du ansvarig inom nedanstående områden:
  • Driva och företräda företaget i regionen utifrån våra mål och våra värderingar.
  • Leda, utveckla och stödja regionchefer i regionen.
  • Stimulera kreativitet och utmana etablerade arbetssätt tillsammans med regioncheferna.
  • Ansvara för det operativa arbetet (koordinerande roll) vilket bland annat innebär att vara uppstartsansvarig av nya verksamheter eller ansvarig vid avslut av verksamheter.
  • Bistå regionchef i upphandlingar och i anbudsarbetet samt identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter.
Om Individ och Familj

Sektor Individ och familj består av 6 regioner med ett 100-tal verksamheter inom Socialtjänstlagen (SOL) förlagda från norr till söder i hela Sverige.

Sektorchefen leder sin sektorledningsgrupp som består av 6 direktrapporterande regionchefer samt representanter från servicekontoret såsom 2 controllers, HR, och kvalitetsutvecklar.

Inom sektor individ arbetar ca 1000 medarbetare i våra verksamheter.


Aktivt ledarskap


För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Vi utbildar därför samtliga chefer via Läras ledarprogram. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor.

Din erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (ex. socionom, social omsorg) och erfarenhet från omsorgsverksamhet. Du har minst fem års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord kring ledarskap. Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I tjänsten ingår resor i hela regionen varför körkort är ett krav.

Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och utvecklas i sin yrkesroll. Du gillar att ge och ta emot feedback och bryta ned och arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-10-05
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister behövs uppvisas vid en eventuell anställning
För mer information kontakta: Fredrik von Malmborg
Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson
Nytida AB
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare