Hoppa till innehåll
Normos AB / Egon restauranger logotyp

General Manager till Egon Restauranger

Ansök nu
Vi söker General Manager till Egon Mall of Scandinavia, Egon Sollentuna och Egon Uppsala.

Skriv vilken restaurang du ansöker till i din ansökan.Som General Manager är du restaurangens högsta ansvarstagare. Detta innebär kvalitetssäkring och vidareutveckling av företaget och Egons starka varumärke. Du ansvarar för daglig verksamhet, marknadsföring, ekonomisk förvaltning, kostnadskontroll, konceptdiciplin och viktigast av allt - personalhantering.

Som General Manager får du bra utbildning och introduktion till konceptet under upplärningen. Anställningen innebär mycket närvaro i restaurangen för att säkerställa en god drift.

Som General Manager har du en Assistant General Manager, en kökschef och ett flertal i ditt team med ledarposition. Detta utgör företagets ledningsgrupp.

Vidareutveckling av den enskilda ledaren sker till viss del genom erfarenheter men huvudsakligen vid Egons ledarskapsträffar samt flera årliga möten. Dessa möten hålls i syfte för utbyte av erfarenheter och gemensam vidareutveckling av konceptet. Stor vikt läggs även på sociala aktiviteter för att styrka en positiv företagskultur, goda värderingar och laganda.

En Egonrestaurang har allt mellan 20 och 80 anställda och omsätter mellan 20- 110 miljoner kronor varje år. Det är till stor fördel om du har haft personalansvar tidigare.

Vem är du?
  • Lösningsorienterad och självgående
  • Entusiastisk och engagerande
  • Bra självförtroende - men med en god förmåga att lyssna och vara ödmjuk
  • Lyhörd
  • Ett vasst sinne för rekrytering - ge utbildning och motivera ditt team genom att skapa en vinnande kultur
  • Du kan planera långsiktigt och har samtidigt förmågan att genomföra
Mer info
Kontaktperson
Simon Alsternäs
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 nov. 2023 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EGONs koncept omfattar en stor målgrupp, för på EGON hör alla hemma. Det är det som är vår framgångshistoria. Vem du än är, vad du än är sugen på. Vår vision är att vara bäst på gästupplevelser och våra värderingar är folklighet, trygghet & engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare