Scrum Master till Nobina i Stockholm

Scrum Master till Nobina i Stockholm

Var delaktig i resan för ett mer hållbart samhälle och kollektivtrafik som Scrum Master på Nobina i Stockholm!

Letar du efter en roll där du får vara delaktig i ett team som värdesätter innovation och hållbarhet? Som Scrum Master på Nobina får du aktivt forma och påverka riktningen i teamet framåt. Vi genomsyras av ett starkt miljötänk och vill skapa ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader.

Vi erbjuder dig
  • Nära samarbete med utvecklarteam och produktägare i en innovativ miljö
  • Trygg och spännande arbetsplats där kompetensdelning och teamet värderas högt
  • Snabbrörlig organisation med målsättning att alltid komma framåt i arbetet
  • Ett arbete som syftar till att underlätta resan för en miljon resenärer varje dag och på så sätt bidra till ett mer hållbart samhälle
Det här gör du hos oss

Vi stödjer verksamheten med systemstöd för trafikledning, personalplanering, verkstad och mycket annat. Du kommer bland annat:
  • Koordinera och leda utveckling och förvaltning inom en systemfamilj
  • Bidra i arbetet att utforma metoder, arbetssätt och leveransen framåt
  • Arbeta i en agil arbetsmiljö för att leda arbete i våra egenutvecklade systemstöd i det dagliga arbetet
  • Aktiv uppföljning i arbete framåt och kommer med nya idéer för att förbättra.
Ditt team och arbetsplats

Du kommer i din roll tillhöra systemutvecklingsavdelningen för Nobinas produktionssystem och rapportera till systemutvecklingschefen på en IT-avdelning med 90 personer, varav 60 av dessa är anställda. På systemutvecklingsavdelningen arbetar idag omkring 25 personer. Arbetet sker på Nobinas kontor i Västra Skogen med möjligheten till flexibilitet.

Mer om dig

För att trivas i denna roll ser vi att du tycker det är roligt med ansvar, är strukturerad och lösningsorienterad. Du har några års erfarenhet av att leda team framåt i en agil miljö samt är certifierad Scrum Master. I en utmaning ser du möjligheten och driver arbetet framåt genom coachning. Du drar nytta av teamets olikheter och ni kan på så sätt tillsammans leverera den bästa slutprodukten.

Vidare är du duktig på att se helheten och har förståelse för teknik samt trivs i tekniska miljöer. Har du erfarenhet av systemutveckling, kravhantering och/eller test är det meriterande. Våra system är byggda i .NET och teamet jobbar i CI/CD.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sofie Nordvall
Telefon 0721646971
Email Mejla Sofie Nordvall
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Data & IT, IT-Konsult, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Nobina, Nordens största kollektivtrafikföretag. Hos oss jobbar 12000 människor varje dag för att hitta lösningar på ditt vardagspussel och på samhällets stora utmaningar. Det är inte alltid enkla frågor att lösa, men vi är väldigt glada för att du har valt att följa med oss på resan.

Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. I koncernen ingår även Samtrans som är specialiserade på resor för personer med särskilda behov. Företaget har en stark samhällsbärande roll genom att finnas till för människor som på olika sätt har svårigheter att åka med den allmänna kollektivtrafiken.