Hoppa till innehåll
Nobina logotyp

RPA-utvecklare hos Nobina i Stockholm

Ansök nu
Arbeta som RPA-utvecklare hos Nobina i Stockholm som kommit långt i sin robotisering som främjar innovation!

Som RPA-utvecklare tillhör du Service Center Ekonomi som är drivande i RPA-utvecklingen hos oss på Nobina i Stockholm. Service Center Ekonomi har hittills ett fyrtiotal automatiserade processer som underlättar vår vardag och intresset för RPA växer även i andra delar av organisationen!

Här jobbar du med en uppskattad produkt, i en organisation som vill och satsar på RPA!

Vi erbjuder dig
  • Att bli en del av ett inkluderande och utvecklande företag, Nobina utsågs senast 2022 till Karriärföretag av organisationen Karriärföretagen.
  • Att vara en värdefull del i att skapa morgondagens ekonomiavdelning och så småningom även vara med och införa RPA hos fler avdelningar inom organisationen.
  • Arbeta nära en kunnig och uppmuntrande chef som tidigare haft din roll och som gärna agerar bollplank.
Det här gör du hos oss

I din breda roll som RPA-utvecklare är du involverad i hela RPA-processen, har många kontaktytor och får en bra överblick över hela verksamheten. Du tar ett stort ägandeskap och har möjlighet att utforma dina arbetsdagar efter dina egna preferenser och hur du jobbar bäst. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:
  • Utveckla RPA-processer i Blueprism
  • Ansvara för hela Nobinas RPA-leverans
  • Förvalta RPA-processer
  • Aktivt arbeta med att identifiera lämpliga processer att automatisera
Ditt team och arbetsplats

Nobina har idag 12 000 medarbetare och finns förutom i Sverige även i Norge, Finland och Danmark. Du tillhör RPA-teamet på Service Center Ekonomi som är en koncernövergripande avdelning som supporterar Nobinas nordiska bolag inom redovisning, fakturahantering, cashmanagement och treasury. Parallellt med den viktiga ekonomifunktionen arbetar vi också med att effektivisera processer och arbetssätt där du kommer ha en mycket betydelsefull roll! Vi arbetar agilt med månadsvisa releaser.

Du arbetar på vårt kontor i Västra Skogen (Solna), med möjlighet till viss flexibilitet.

Mer om dig

För att komma till din rätt i rollen så tror vi att du har tidigare erfarenhet av RPA-utveckling. Vi använder oss av Blueprism och ser gärna att du har kunskap inom det, men det kan även vara inom ett annat RPA-verktyg (som exempelvis UiPath, Automation Anywhere eller Power Automate). Kunskap inom Excel är även det meriterande!

Om du kommer från en IT-eller ekonomibakgrund tror vi spelar mindre roll, däremot är det viktigt att du finner båda områden intressanta! Vidare tror vi att du är en ansvarstagande person som trivs med att generera lösningar och hitta nya vägar framåt.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Sofie Nordvall
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är Nobina, Nordens största kollektivtrafikföretag med flera olika bolag. Hos oss jobbar 12 000 människor varje dag för att hitta lösningar på ditt vardagspussel och på samhällets stora utmaningar. Det är inte alltid enkla frågor att lösa, men vi är väldigt glada för att du har valt att följa med oss på resan. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. I koncernen ingår även flertalet Carebolag som är specialiserade på resor för personer med särskilda behov samt bolag inom hemtjänst. Företaget har en stark samhällsbärande roll genom att finnas till för människor som på olika sätt har svårigheter att åka med den allmänna kollektivtrafiken."

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare